Salma Hayek le-a răspuns celor care o acuză că s-a căsătorit pentru bani

Salma Hayek le-a răspuns în cele din urmă celor care o acuză de mulți ani că a intrat în căsnicia cu miliardarul François-Henri Pinault, președintele grupului Kering, pentru bani.

Salma Hayek le-a răspuns celor care o acuză că s-a căsătorit pentru bani

Salma Hayek le-a răspuns celor care o acuză că s-a căsătorit, în 2009, cu miliardarul François-Henri Pinault pentru banii acestuia. Actrița nominalizată la Oscar, în vârstă de 54 de ani, s-a confruntat de-a lungul timpului cu nenumărate zvonuri răutăcioase, unele venite chiar din partea altor personaje din showbiz, care nu s-au ferit să își exprime părerile despre căsnicia sa. Chiar și actorul Dax Shepard a vorbit într-un podcast recent despre cum nu a înțeles ce a văzut Hayek la soțul ei în vârstă de 58 de ani până când nu l-a cunoscut chiar el pe acesta.

Însă Salma Hayek le-a răspuns celor preocupați atât de intens de relația ei: „M-a făcut să devin o persoană mult mai bună, să cresc într-un fel bun, sănătos”, a spus aceasta. „Când m-am căsătorit cu el, toată lumea a spus: ‘oh, e o căsnicie aranjată, s-a măritat pentru bani’. Am zis: ‘OK, cum vreți voi. Gândiți ce vreți. 15 ani împreună și suntem îndrăgostiți’.”

Declarând că s-a simțit jignită de aceste presupuneri, Salma Hayek le-a răspuns tranșant acuzatorilor, spunând și că de multe ori lumea presupune că bărbații potenți financiar sunt văzuți drept persoane care nu merită să fie iubite. „Vă gândiți imediat doar pentru că cineva e bogat, nu e o persoană bună. Poate fi cineva materialist, cineva care nu are valori, sau cineva care e prost sau nu merită. Ca să ai mulți bani, înseamnă că i-ai făcut pe căi ilicite, există această prejudecată.” Actrița a spus că a fost și ea afectată de astfel de preconcepții, care au fost toate alungate de soțul său.

„Tipul meu termină munca, nu contează cât de grea a fost – și credeți-mă că are multe responsabilități – cu un zâmbet pe față, fericit să fie acasă, să ne vadă pe mine și pe copii, să ne facă să râdem. Așa că nu e doar o insultă pentru mine – nu sunt singura care e judecată. ‘Oh, e actriță, deci caută bani’. Oamenii nu își imaginează ce bucurie este acest om.”

Hayek a povestit și cât de dificil i-a fost să filmeze scene de sex cu Antonio Banderas, și ce experiență traumatizantă a fost pentru ea. „Când am început să filmăm, am început să plâng… Nu știu dacă pot să o fac, mi-e frică.(…) Îmi era frică de Antonio, deși a fost un gentleman și foarte drăguț, și suntem încă prieteni apropiați – dar el era foarte liber, m-a speriat faptul că, pentru el, nu era nimic.”

Citește și:
Cara Delevingne și Jaden Smith, surprinși în ipostaze romantice

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people