Prințul Harry și Meghan Markle, apariție spectaculoasă în New York pe covorul roșu

Prințul Harry și Meghan Markle au surprins pe toată lumea cu cea mai recentă apariție a lor pe covorul roșu.

Prințul Harry și Meghan Markle, apariție spectaculoasă în New York pe covorul roșu

Prințul Harry și Meghan Markle au participat la o gală în New York și au cucerit cu apariția lor. Cei doi au fost prezenți la un eveniment organizat în onoarea veteranilor.

Cu această ocazie, Meghan Markle a fost îmbrăcată la Gala Salute to Freedom într-o rochie roșie, lungă, cu un decolteu adânc și cu o trenă spectaculoasă de la Carolina Herrera și pantofi cu toc de la Giuseppe Zanotti. A accesorizat această ținută cu cercei Maison Birks și o brățară Cartier.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Who What Wear (@whowhatwear)

Părul l-a avut prins într-un coc, iar machiajul i-a completat look-ul. Soțul ei, Prințul Harry, a preferat un costum negru clasic, de care și-a prins și câteva medalii. De asemenea, cei doi au purtat în piept și macul roșu, simbolul folosit din 1921 pentru a comemora militarii care au murit în război.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ELLE Magazine (@elleusa)

Un reporter prezent pe covorul roșu a întrebat-o pe Meghan Markle dacă este mândră de soțul ei, iar aceasta a răspuns: „Întotdeauna sunt mândră de el.”

Pentru Prințul Harry acest eveniment a avut o însemnătate deosebită, având în vedere faptul că a făcut parte din armata britanică timp de zece ani și a crescut în rang până a ajuns Căpitan. În plus, acesta a fost de două ori în misiuni în Afganistan. Unul dintre proiectele importante pentru Harry este reprezentat de Invictus Games (Jocurile Invictus), o competiție globală fondată de el în anul 2014, pentru veteranii cu dizabilități.

CONȚINUT VIDEO ELLE

De asemenea, în urma galei s-au strâns bani pentru un program educațional pentru studenți și programele de sprijinire a veteranilor. Prințul Harry a ținut și un discurs, în care a vorbit despre ceea ce a învățat în armată. Experiența mea în armată m-a făcut ceea ce sunt astăzi și voi fi mereu recunoscător pentru oamenii alături de care am putut sluji, oriunde în lume ne-am afla.”

Prințul Harry a atras atenția și asupra importanței discuțiile cu privire la sănătatea mintală. „Mintea experimentează traume și durere, fie în conflict sau acasă, fie în uniformă sau nu. Este nevoie de antrenament de recuperare și îngrijire, indiferent cine ești și indiferent ce faci. Sănătatea noastră fizică și cea mintală sunt una și aceeași, și la fel de mult cum ne dorim să fim apți fizic, la fel și noi trebuie să fim apți mental.”

Prințul Harry a vorbit cu mai multe ocazii despre experiența lui din armată. „Să fiu în armată a fost cea mai bună evadare pe care puteam să o am. Am simțit că pot, într-adevăr, să realizez ceva”, a povestit Prințul Harry în urmă cu câțiva ani într-un interviu pentru publicatia Daily Mail.

Citește și:
Prințesa Charlene de Monaco s-a întors acasă, după ce a stat luni bune departe de familia ei

Foto: Profimedia, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video