Prințesa Charlene de Monaco s-a întors acasă, după ce a stat luni bune departe de familia ei

După ce a stat departe de soțul ei, Prințul Albert de Monaco, și cei doi copii, Gabriella și Jacques, Prințesa Charlene s-a întors la Monaco.

Prințesa Charlene de Monaco s-a întors acasă, după ce a stat luni bune departe de familia ei

În ultimele luni, Prințesa Charlene de Monaco s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate și a stat în Africa de Sud, țara sa natală, departe de soțul ei, Prințul Albert, și gemenii Gabriella și Jacques. 

Prințesa Charlene s-a întors la Monaco. Ea a aterizat în dimineața zilei de 8 noiembrie și a fost surprinsă pe aeroportul din Nisa în timp ce cobora din avionul privat al soțului ei, Prințul Albert. Astfel că, întoarcerea ei pune capăt speculațiilor cu privire la plecarea ei bruscă și prelungită din Monaco.

În imaginile surprinse de paparazzi, se poate vedea că Prințesa Charlene de Monaco a adoptat o ținută neagră și că poartă și o mască de protecție. De asemenea, a fost însoțită și de un cățel.

Conform Nice Matin, ea s-a revăzut cu soțul ei și cu gemenii lor, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, în vârstă de 6 ani, care au întâmpinat-o cu un buchet impresionant de flori, înainte ca toți să plece cu elicopterul spre Monaco. 

La finalul lunii mai, la scurt timp după sosirea sa în Africa de Sud, Charlene a început să se confrunte cu niște complicații ORL, în urma unor proceduri prin care trecuse pentru a se pregăti de niște implanturi dentare. Drept urmare, ea a vizitat mai mulți medici pe parcursul verii, a ratat cea de-a 10-a aniversare a nunții sale cu Albert și, pe 13 august a suferit o intervenție chirurgicală de patru ore.

În octombrie, Prințesa Charlene a suferit o nouă intervenție medicală. Vestea a fost confirmată de către un reprezentant al palatului, care a declarat că aceasta „a avut parte de ultima procedură” înainte de reîntoarcerea la Monaco.

Tot în luna octombrie, Prințesa Charlene a dezvăluit într-un interviu că abia așteaptă să își vadă cei doi copii. „Am venit în Africa de Sud pentru a supraveghea niște proiecte ale fundației. Nu mă simțeam bine în acel moment. Am avut o infecție care a fost rezolvată imediat.”

Separarea de familia ei a stârnit numeroase speculații cu privire la problemele pe care le-ar putea avea în căsnicie. Atât Prințesa Charlene, cât și Prințul Albert, au negat vehement aceste zvonuri.

Prințul Albert de Monaco a ținut să infirme zvonurile potrivit cărora șederea prelungită a soției sale în Africa de Sud ar avea legătură cu multiplele sale infidelități. „Nu a părăsit Monaco pe fugă!”, a declarat Albert pentru revista People. „Nu a plecat pentru că era supărată pe mine sau pe oricine altcineva. S-a dus în Africa de Sud pentru a reevalua activitatea fundației sale de acolo și pentru a petrece puțin timp cu fratele ei și câțiva prieteni.”

Citește și:
Bijuteriile fac diferența, iar Meghan Markle o arată ca nimeni alta

Foto: Profimedia, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people