Prințesa Charlene de Monaco a suferit o nouă intervenție medicală

Prințesa Charlene a suferit o nouă intervenție medicală înainte de a se întoarce la Monaco.

Prințesa Charlene de Monaco a suferit o nouă intervenție medicală

Prințesa Charlene a suferit o nouă intervenție medicală. Vestea a fost confirmată de către un reprezentant al palatului, care a declarat că aceasta „a avut parte de ultima procedură” înainte de reîntoarcerea la Monaco.

La finalul lunii mai, la scurt timp după sosirea sa în Africa de Sud, Charlene a început să se confrunte cu niște complicații ORL, în urma unor proceduri prin care trecuse pentru a se pregăti de niște implanturi dentare. Drept urmare, ea a vizitat mai mulți medici pe parcursul verii și, pe 13 august, a suferit o intervenție chirurgicală de patru ore.

Mai multe zvonuri susțineau că șederea Prințesei în Africa de Sud are legătură cu infidelitatea Prințului Albert de Monaco și că celebrul cuplu regal ar urma să divorțeze. Cu toate acestea, Prințul Albert a infirmat toate aceste comentarii, sustinând că Charlene a fost nevoită să rămână în țara sa natala din cauza complicațiilor de sănătate cu care se confruntă.

„Nu a părăsit Monaco pe fugă!”, a declarat Albert pentru revista People. „Nu a plecat pentru că era supărată pe mine sau pe oricine altcineva. S-a dus în Africa de Sud pentru a reevalua activitatea fundației sale de acolo și pentru a petrece puțin timp cu fratele ei și câțiva prieteni.”

 În plus, Prințul Albert de Monaco a vorbit recent despre reîntoarcerea Prințesei la Monaco, mărturisind că acest lucru se va întâmpla cel mai probabil la finalul acestei luni.

„Știu că a spus că cel mai probabil la finalul lui octombrie. Dar asta a fost înainte de ultimele consultații. Sunt destul de sigur că putem să mai scurtăm puțin termenul. (…) E pregătită. Chiar glumea că e pregătită să fugă și clandestin pe un vapor doar ca să se întoarcă în Europa.”

Acesta a mai adăugat și că Prințesa Charlene „Se simte bine, chiar dacă a fost foarte complicat pentru ea fiindcă s-a confruntat cu diferite probleme”.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a, prima declarație despre Prințul Philip de la moartea acestuia

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people