Prințul Albert de Monaco, primele declarații despre despărțirea de soția lui, Prințesa Charlene

Prințul Albert a vorbit cu revista People despre intriganta plecare a soției sale în Africa de Sud.

Prințul Albert de Monaco, primele declarații despre despărțirea de soția lui, Prințesa Charlene

Prințul Albert așteaptă deja de multe luni întoarcerea soției sale, Prințesa Charlene, la Monaco, și din ce în ce mai multe voci atenționează cu privire la un posibil divorț.

Cu toate astea, prințul de 63 de ani ține să infirme zvonurile potrivit cărora șederea prelungită a soției sale în Africa de Sud natală ar avea legătură cu multiplele sale infidelități.

„Nu a părăsit Monaco pe fugă!”, a declarat Albert pentru revista People. „Nu a plecat pentru că era supărată pe mine sau pe oricine altcineva. S-a dus în Africa de Sud pentru a reevalua activitatea fundației sale de acolo și pentru a petrece puțin timp cu fratele ei și câțiva prieteni.”

„Ar fi trebuit să fie o ședere de maxim o săptămână, 10 zile și [ea este încă acolo], deoarece a avut această infecție, au apărut toate acele complicații medicale”, a completat Albert.

CONȚINUT VIDEO ELLE

La finalul lunii mai, la scurt timp după sosirea sa în Africa de Sud, Charlene a început să se cofrunte cu niște complicații ORL, în urma unor proceduri prin care trecuse pentru a se pregăti de niște implanturi dentare. Drept urmare, ea a vizitat mai mulți medici pe parcursul verii, a ratat cea de-a 10-a aniversare a nunții sale cu Albert și, pe 13 august, a suferit o intervenție chirurgicală de patru ore.

Prințul, care și-a vizitat soția împreună cu gemenii cuplului la începutul lunii pentru a vedea „cum stau lucrurile', susține că starea de sănătate a soției sale s-a îmbunătățit după această ultimă intervenție.

„Ea nu a plecat în exil. A fost numai și numai o problemă medicală care trebuia tratată,” subliniază din nou Albert.

Prințul a recunoscut, însă, că scandalurile mediatice în care a fost implicat au, din păcate, un efect asupra căsniciei sale. „Bineînțeles că o afectează, Bineînțeles că mă afectează. Interpretarea greșită a evenimentelor este întotdeauna dăunătoare… Suntem o țintă ușoară, ușor de lovit, pentru că suntem mai mereu în atenția publicului.”

Citește și:

Ce dezvăluie Andreea Marin despre despărțirea de Ștefan Bănică: „Au fost atâtea dezavantaje..'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video