Bijuteriile fac diferența, iar Meghan Markle o arată ca nimeni alta

Meghan Markle a accesorizat o ținută informală cu bijuterii în valoare de peste 400.000 de dolari.

Bijuteriile fac diferența, iar Meghan Markle o arată ca nimeni alta

Orice ar purta, Meghan Markle pare că nu poate să nu-și confirme statutul actual. Pentru ultima ei apariție online de ieri, soția Prințului Harry a îmbrăcat clasica ei combinație de cămașă deschisă la culoare și blugi, dar și bijuterii în valoare de peste 400.000 de dolari.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 40 de ani, a apărut pe contul de YouTube Brightly Storytime, pentru a citi din cartea ei pentru copii, The Bench.

Cu mânecile suflecate și părul strâns la spate, Meghan a adăugat un pic de strălucire ținutei sale, purtând la mână un ceas Cartier Tank din aur, de 23.000 de dolari, care i-a aparținut cândva Prințesei Diana și i-a fost dăruit ducesei de Prințul Harry în primii lor ani de relație. Ceasul a fost combinat de Meghan cu o brățară Cartier Love de 6.900 de dolari.

De asemenea, se crede că a purtat și o brățară subțire din aur de 3.000 de dolari, semnată de Jennifer Meyer, și un inel Lorraine Schwartz, în valoare de aproximativ 62.000 de dolari. Page Six a susținut anterior că piesa a fost făcută cu „diamante primite de duci din Orientul Mijlociu”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

La toate astea, s-a adăugat inelul de logodnă al lui Markle, în valoare de 350.000 de dolari, care a fost proiectat de prințul Harry și executat de bijutierii de curte Cleave and Company, folosind o piatră prețioasă din Botswana și două pietre mai mici din colecția Dianei.

Ducesa a citit din carte așezată în grădina ei din Montecito, California. La finalul lecturii, Meghan a zis: „Sper că v-a plăcut The Bench, mi-a părut bine să o împărtășesc cu voi. Și acum sper că veți merge și vă veți găsi propria bancă specială sau un scaun sau un colț liniștit. Un loc care înseamnă ceva pentru voi și pe care să-l împărtășiți cu cineva la care țineți.”

Citește și:

Iubitul din copilărie al lui Meghan Markle face dezvăluiri inedite despre Ducesa de Sussex

Foto: YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video