Prințul Harry ar fi părăsit familia regală indiferent dacă ar fi fost căsătorit sau nu cu Meghan Markle

Autorul unor biografii regale susține că Prințul Harry și-ar fi dorit oricum o viață în care nu este rezerva fratelui său.

Prințul Harry ar fi părăsit familia regală indiferent dacă ar fi fost căsătorit sau nu cu Meghan Markle

Toată lumea o învinuiește pe Meghan Markle pentru faptul că Prințul Harry a decis să părăsească familia regală britanică, dar aparent, acesta lua în considerare acest lucru chiar și înainte de a o cunoaște pe viitoarea lui soție. Este opinia autorului regal Robert Lacey, care a vorbit în exclusivitate pentru SheKnows.

În timp ce fratele său, Prințul William, ar urma la tron, pe Prințul Harry nu îl așteaptă vreo astfel de misiune, iar pe măsură ce ar îmbătrâni, acesta și-ar pierde din relevanța publică. „Într-un final, frustrările ar fi ieșit la suprafață”, spune Lacey. „Cu siguranță planul regal și așteptările erau ca Harry să se căsătorească cu o fată drăguță și interesantă pe nume Henrietta sau Annabel și să se mute la țară, unde va trăi fericit cu rolul de ‘rezervă’ la tron, așa cum a fost extrem de loial în primii ani ai mariajului lui William cu Kate.”

Probabil că Prințul Harry se gândea de mult că acesta nu este rostul lui în viață, dar nu întâlnise până atunci o persoană care să-i ofere o viziune diferită asupra realității. „Meghan i-a oferit un destin mai interesant și creativ decât a fi în permanență rezerva fratelui său”, mai spune autorul regal. „Așa cum Yoko Ono l-a furat pe John Lennon din The Beatles, așa și Meghan l-a furat pe Harry din familia regală.” Evident, Lacey a precizat că aici, „a fura” pe cineva înseamnă a-i schimba cursul vieții.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat la începutul anului că vor părăsi familia regală. În iulie, cei doi s-au mutat alături de fiul lor Archie, în vârstă de doi ani, în noua lor casă din Santa Barbara, California. În septembrie au anunțat că au devenit independenți financiar de familia regală și au înapoiat banii cheltuiți pentru renovarea reședinței lor din Marea Britanie.

Citește și:
Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video