Nicola Peltz, noi dezvăluiri despre conflictul cu Victoria Beckham

Scandalul rochiei de mireasă continuă!

Nicola Peltz, noi dezvăluiri despre conflictul cu Victoria Beckham

Drama dintre Nicola Peltz și soacra sa, Victoria Beckham, pare că nu se va termina prea curând. Tensiunile dintre cele două au apărut în preajma nunții actriței cu Brooklyn Beckham, când tânăra a ales să poarte pentru marele eveniment o rochie Valentino în detrimentul unei creații marca Victoria Beckham.

„Aveam de gând să o fac și chiar îmi doream, iar apoi, la câteva luni distanță, ea și-a dat seama că atelierul ei nu o putea face, așa că atunci a trebuit să aleg o altă rochie”, a declarat Nicola Peltz pentru Variety în urmă cu câteva luni.

Acum, într-un nou interviu acordat revistei Grazia USA, tânăra actriță a mărturisit că după ce Victoria Beckham a acceptat să îi creeze rochia de mireasă, fosta membră Spice Girls nu i-a mai dat niciun semn timp de câteva zile bune. Apoi, într-un final, a anunțat-o că atelierul său nu își poate respecta promisiunea făcută.

„Ne-am conectat pentru a crea rochia, apoi au trecut câteva zile și nu am mai auzit nimic din partea ei. Victoria a sunat-o pe mama mea și i-a spus că atelierul ei nu o poate face.”

Aceasta a adăugat și că „plănuiam să port o rochie de mireasă creată de Victoria și am fost cu adevărat încântată să pot purta un model creat de viitoarea mea soacră. Mi s-a părut atât de frumos și o poveste atât de frumoasă.”

După ce designerul a anunțat-o că nu îi va face rochia, Nicola Peltz s-a consultat cu mama ei și cu stilista ei, Leslie Fremar, pentru a găsi o altă opțiune.

„Așa că am vorbit cu mama mea și cu Leslie și le-am spus: „Ei bine, din păcate, acest lucru nu se poate întâmpla, așa că… care este următorul pas?” De foarte mult timp sunt o fană Valentino. Am fost foarte norocoasă că am putut să călătoresc la [atelier] pentru a încerca rochia. Asta s-a întâmplat cu adevărat.”

Descriindu-i pe Victoria și pe David ca fiind niște „socrii grozavi”, Nicola Peltz a recunoscut că a fost afectată de știrile care au apărut în presă și care susțineau că nu și-ar fi dorit niciodată să poarte o rochie creată de mama lui Brooklyn.

„Chiar mă doare. Încerc să nu mă las afectată, dar nu este adevărat. Mă supără când mă gândesc: „Oh, oamenii cred asta.” Dar pur și simplu nu este adevărat.”

Deși Brooklyn este extrem de apropiat de părinții săi, are o poziție fermă față de toată această situație, declarând că: „Soția mea este, evident, prioritatea mea și nu vreau să o văd supărată niciodată. Ne susținem 100% și mergem împreună mai departe.”

Citește și:
Shakira, primele declarații despre despărțirea de Gerard Pique: „Cel mai întunecat moment al vieții mele'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people