Motivul pentru care Anca Serea și Adrian Sînă au refuzat să participe la Asia Express

Anca Serea a dezvăluit motivul pentru care ea și soțul ei, Adrian Sînă, au refuzat să participe la Asia Express.

Motivul pentru care Anca Serea și Adrian Sînă au refuzat să participe la Asia Express

Anca Serea a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat în urmă cu câteva luni că nu se va mai afla la pupitrul știrilor din sport de la Prima TV. Fanii vedetei sunt nerăbdători să o revadă pe micile ecrane și a primit o propunere cu privire la un proiect în televiziune.

Anca Serea a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru impact.ro faptul că ea și soțul ei, Adrian Sînă, nu au acceptat propunerea de a merge la Asia Express, cel mai dur reality show din România. Vedeta a explicat că au refuzat să participe în emisiunea de la Antena 1 din cauza mai multor motive.

„Am primit o ofertă de nerefuzat, să plec cu Adi la Asia Express, dar ne-am gândit bine și am zis nu. Am refuzat din mai multe considerente, plus că nu mi se pare că ni se potrivește, avem o vârstă. Eram plătiți pe sezon, depinde și cât stăteam, ce rating era. Fiecare alege ce e mai bun pentru el. Nu ne tentează genul ăsta de emisiuni. Alții sunt probabil mai plini de energie”, a declarat Anca Serea în pentru Impact.ro.

Cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express se transformă în America Express. Drumul Aurului va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7.000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din mediul online, și mama ei, Mihaela, sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Citește și:
Delia a dezvăluit care este cea mai mare temere a sa: „Nu îmi place să…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people