Anca Serea, dezvăluiri despre viața de familie. Cum se descurcă vedeta cu cei șase copii: „Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi” 

Anca Serea a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mamă a șase copii și a recunoscut că nu tot timpul se bazează pe ajutorul soțului ei.

Anca Serea, dezvăluiri despre viața de familie. Cum se descurcă vedeta cu cei șase copii: „Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi” 

Anca Serea șiAdi Sînăau o familie superbă, iar rolul de părinți este o adevărată provocare. Cu toate acestea, cei doi formează o echipă pe cinste și reușesc să se descurce în orice situație.Vedeta TVa făcut dezvăluiri inedite despre familie și a oferit detalii despre viața de mamă.

Cum se descurcă Anca Serea cu cei șase copii

Vedeta are doi copii din fosta căsătorie,Davidși Sara, care îi seamănă leit. De asemenea, ea și Adi Sînă au împreună patru micuți, Noah, Ava, Moise și Leah. Anca Serea postează deseori în mediul online fotografii cu copiii ei, de care este cât se poate de mândră.

Soția lui Adi Sînă a declarat că pentru ea creșterea a șase copii este o normalitate și se consideră norocoasă deoarece aceștia sunt foarte cuminți și ascultători. Ba mai mult, Anca Serea a recunoscut că are parte și de ajutorul unei bone în zilele aglomerate întrucât nu se poate baza tot timpul pe sprijinul soțului ei din cauza programului încărcat.

„Pentru mine este o normalitate. Viața cu șase copii nu este simplă deloc. Aș minți să spun că este simplă, necesită foarte multă organizare. Avem noroc că ei sunt copii foarte cuminți și foarte înțelegători. De multe ori îmi vin în întâmpinare. Am și un ajutor, am o bonă care mă ajută cu micuța Leah. Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi pentru că fiecare suntem cu treburile lui, cu activitățile lui, cu prioritățile lui. Mămicile sunt cu anumite părți într-o familie, tăticii cu alte părți. Important e să avem un numitor comun”, a declarat Anca Serea pentru Antena Stars.

De asemenea, Anca Serea a precizat că și copiii au un program bine stabilit, iar organizarea în familia lor este esențială pentru a face față în fiecare zi. Așa cum precizează și vedeta, este „o mămică cu normă deplină” și se asigură că fiecare ajunge la școală sau la diferitele activități la ora bine stabilită.

„Au program bine stabilit. Ne organizăm în ceea ce privește activitățile și lucrurile pe care trebuie să le facem de zi cu zi. Merg la școală până la 2-3. Suntem foarte ocupați. Sunt o mămică cu normă deplină, aș spune eu.”, a mai spus vedeta.

Citește și:
Ce reality show ar reveni la PRO TV după terminarea competiției Survivor România

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people