Modul inedit în care Nicole Cherry și-a anunțat iubitul că vor deveni părinți

Însărcinată cu primul copil, Nicole Cherry le-a dezvăluit fanilor care o urmăresc pe Instagram cum și-a anunțat iubitul că urmează să devină părinți

Modul inedit în care Nicole Cherry și-a anunțat iubitul că vor deveni părinți

Nicole Cherry a dezvăluit faptul că este însărcinată, după o îndelungată perioadă în care a ascuns sarcina și a dat naștere unor speculații în presă. Anunțul său a venit prin intermediul unei melodii în al cărei videoclip apare și partenerul său de viață, Florin.

Artista a postat ulterior și pe contul său de Instagram vestea cea mare, prin intermediul unui mesaj emoționant care arată stările prin care trece viitoarea mamă. „De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris artista.

Recent, le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram modul inedit în care și-a anunțat iubitul că urmează să devină părinți. „Erau niște semne care îmi dădeau de veste, mă așteptam, sarcina nu a fost întâmplătoare. Am lucrat la asta. Tot e o surpriză, până nu vezi testul ăla. Dar era de așteptat. Am făcut un test și a ieșit pozitiv. Am încercat să filmez, dar s-a pus în afara cadrului pe care îl aranjasem. Trebuia să fie pentru noi și doar atât. O să fie special momentul ăsta pentru totdeauna”, a povestit Nicole Cherry.

„Părinții mei s-au bucurat foarte mult! Am cei mai fantastici părinți, care sunt alături de mine si mă susțin necondiționat”, a mai mărturisit cântăreața.

Cântăreața a dezvăluit și că se simte mai obosită decât în mod normal, un lucru lesne de înțeles ținând cont de faptul că este însărcinată: „Eu sunt foarte obosită. Am muncit mult astăzi și chiar am nevoie de o pauză, dar sunt fericită că am terminat tot ce mi-am promis. Aproape tot. Mai am un pic de treabă la laptop”.

Nicole Cherry a dezvăluit și sexul viitorului său copil, printr-o postare pe Instagram în care l-a implicat și pe adorabilul său motan persan. Cântăreața în vârstă de 22 de ani le-a spus, astfel, fanilor că așteaptă o fetiță. „O să avem o… cireșică!”, a scris solista, postând o imagine în care motanul său poartă la gât o bandană pe care stă scris mesajul „O să am o surioară”.

Citește și:
Zvonurile se confirmă! Kanye West și Irina Shayk formează un cuplu. PRIMELE IMAGINI cu ei împreună

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people