Miley Cyrus vorbește despre căsnicia modernă pe care o are cu Liam Hemsworth și decizia de a nu avea copii

La fel ca în restul aspectelor vieții sale, Miley Cyrus se asigură că are o căsnicie în care se simte confortabilă, fără să urmeze normele tradiționale.

Miley Cyrus vorbește despre căsnicia modernă pe care o are cu Liam Hemsworth și decizia de a nu avea copii

Miley Cyrus și Liam Hemsworth sunt căsătoriți de șapte luni, confirmând acest lucru printr-o serie de fotografii din ziua nunții, o ceremonie restrânsă cu prieteni și familie, în fața cărora cei doi și-au depus jurămintele.

Deși au avut o relație de zece ani, Miley spune că, pentru anumite persoane, este foarte confuz faptul că este căsătorită: „Relația mea este unică și nu știu dacă le-aș permite oamenilor să vadă asta, pentru că este atât de complexă și modernă și nouă, încât nu cred că ar înțelege. Adică oamenii chiar se gândesc că stau acasă purtând un șorț de bucătărie, gătind cina?”

Miley a continuat prin a explica: „Sunt într-o relație heterosexuală, dar încă sunt atrasă sexual de femei. Unele persoane devin vegetariene din motive de sănătate, dar șunca rămâne la fel de bună, și știu asta. Am luat o decizie. Simt că această persoană are cel mai bine grijă de mine. Cu siguranță nu mă încadrez în rolul tipic de soție. Nici măcar nu-mi place acel cuvânt.”

Potrivit ELLE USA, un alt cuvânt pe care artista îl urăște este „egoist”, mai ales atunci când este vorba despre femei și alegerile lor. „Se așteaptă de la noi să menținem planeta populată. Iar atunci când asta nu face parte din planurile noastre sau obiectele noastre, există atât de multă critică și ură încât încearcă să inventeze și să schimbe legi pentru a ți le impune contrar voinței tale – chiar și atunci când rămâi însărcinată în urma unei situații violente. Dacă nu îți dorești copii, oamenii îți poartă de milă, te tratează ca pe o ființă rece, fără inimă, incapabilă de iubire”, a declarat artista.

Miley Cyrus se concentrează în această perioadă pe lansarea noului său album, „She Is Miley Cyrus”. „Ea nu reprezintă un gen. Nu este doar o femeie. Ea nu se referă la un vagin. Ea este o forță a naturii, este putere. Ea poate fi orice vrei tu să fie, deci, ea este totul”, a explicat Miley.

Cât despre rolul de mamă, Miley spune că, atât timp cât planeta și mediul înconjurător sunt în pericol, nu are de gând să dea viață unei alte ființe care să se confrunte cu aceste probleme: „Am făcut același lucru planetei pe care îl facem și femeilor. Luăm și luăm și ne așteptăm să tot producă. Și este extenuant, pentru că nu poate produce. Până când nu voi simți că viitorul meu copil ar trăi pe un pământ cu pești în apă, nu voi da viață unei alte persoane care să fie nevoită să se descurce cu ceea ce se întâmplă acum.'

Citește și:
Miley Cyrus a purtat o ținută provocatoare în noul său videoclip, stârnind numeroase controverse

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people