Lili Sandu și familia ei, experiență neplăcută în vacanță: „Am făcut și un atac de panică”

Lili Sandu, partenerul ei, Silviu Țolu, și fiul lor, Thomas Jay, au trecut printr-o experiență neplăcută în vacanță.

Lili Sandu și familia ei, experiență neplăcută în vacanță: "Am făcut și un atac de panică"

Lili Sandu a trecut prin momente de panică în vacanță. Vedeta le-a împărtășit fanilor experiența neplăcută pe care ea și familia ei au întâmpinat-o.

Lili Sandu, partenerul ei de viață, Silviu Țolu, și fiul lor, Thomas Jay, au fost într-o vacanță în Grecia. Călătoria lor nu a fost lipsită de evenimente imprevizibile. Ea a povestit că s-au deplasat cu feribotul către Antena și că au trecut printr-o experiență neplăcută din cauza valurilor care erau foarte mari. Vedeta a recunoscut că a făcut un atac de panică, iar băiețelul ei s-a speriat foarte tare.

„Doamne, azi a fost o aventură aventuroasă, cum îmi place mie să-i zic. Am avut parte de o întâmplare neplăcută. Am crezut că o să fie ceva foarte frumos, dar a fost un coșmar. Venirea cu feribotul către Atena. Deci nu cred că am făcut atât de multe rugăciuni în ultimul an. Am crezut că murim. Nu vreți să știți prin ce am trecut. Am făcut și un atac de panică. Chiar ne-am speriat foarte tare, lui Thomas i-a fost foarte rău. Valurile erau extrem de mari. Ne-am speriat foarte tare, nu o să mai repet experiența asta. Bine că am ajuns cu bine, abia aștept să ajungem acasă, foarte frumos în Atena, dar tot mai bine e în București”, a mărturisit Lili Sandu pe Instagram. 

Din fericire, Lili Sandu, Silviu Țolu și băiețelul lor au ajuns cu bine acasă. Deși au avut parte de o vacanță intensă, vedeta păstrează în minte amintirile pozitive. 

„Ne-am întors din vacanță și e bine tare și acasă! 😁
A fost intens dar frumos să ne creăm noi amintiri și să redescoperim prin ochii lui Tommy mirajul de a face lucruri pentru prima dată”, a transmis Lili Sandu pe rețelele de socializare. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de L I L I S A N D U (@lilisandu_official)

Citește și:
Mihai și Elwira Petre, declarații despre al treilea copil: „Nu excludem…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people