Lili Sandu, confesiuni despre cum s-a schimbat relația cu partenerul ei, Silviu Țolu, după ce au devenit părinți

Lili Sandu a vorbit cu sinceritate despre cum s-a schimbat relația cu Silviu Țolu după ce au devenit părinți.

Lili Sandu, confesiuni despre cum s-a schimbat relația cu partenerul ei, Silviu Țolu, după ce au devenit părinți

Lili Sandu a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 41 de ani. Vedeta a născut în august 2020 un băiat, pe nume Thomas Jay, iar de atunci viața ei și a partenerul ei de viață, Silviu Țolu, s-a schimbat foarte mult. 

Lili Sandu a fost invitată la podcastul Acasă la Măruță, în cadrul căruia a vorbit deschis despre emoțiile și trăirile pe care le-a resimțit după ce a devenit mamă. Vedeta a recunoscut că relația ei cu Silviu Țolu s-a schimbat după venirea pe lume a copilului. 

„Suntem femei care ne lovim de emoțiile astea atât de puternice și asta nu înseamnă că nu ne iubim copilul. Doar că nu îți înțelegi stările, e o responsabilitate care vine pur și simplu peste tine, că în alea nouă luni e frumos, mai dă cu piciorușul în burtică, îl ai cu tine, știi cum să-l protejezi. Plus că, învățată fiind să ai o relație de cuplu înainte să vină copilul, când vine copilul deja relația de cuplu practic nu mai există, e absentă, pentru că, iar, copilul e pe primul loc.

Și tu, ca femeie, te duci cumva pe scara ierarhiei în jos și aștepți ca lucrurile să revină la normal. Nu te mai interesează, ești atât de obosit și nu ai timp, copilul tot cu tine vrea să stea. Și faptul că am declarat că mă spălam la două săptămâni pe păr, efectiv uitam, deci nu știam când m-am spălat. Aveam momente când ziceam: „Gata, astăzi trebuie să se întâmple.” Nu aveam energie și mă gândeam: „Doamne, intru acum și spăl claia asta de păr, până îl usuc… Mai bine lasă-l acolo în coc.”

Lili Sandu a mai mărturisit faptul că dorința ei era de a fi o mamă bună pentru Thomas Jay, motiv pentru care îi era dificil să stea departe de el. Vedeta a adăugat că s-a simțit epuizată și că voia să aibă și timp pentru ea. 

„Eu am stat cu Thomas un an non-stop. Nu mi-am lăsat copilul nici măcar o seară să doarmă singur într-un an și 3 luni. La un an și 5 luni am plecat în prima mea vacanță cu fetele. Nici cu Silviu nu plecasem nicăieri pentru că așa a fost să fie. Nu am simțit, nu puteam să-mi las copilul. Mai veneau părinții lui Silviu să ne ajute, dar tot eu trebuia să-l țin în brațe. Erau niște trăiri tare ciudate, dar în același timp eram epuizată și îmi doream să am timp pentru mine. Pentru că secretul ăsta e, o mamă dacă e fericită, copilul e clar fericit. Dacă o mamă are probleme și ajunge într-un burnout, cu siguranță acel copil nu va fi fericit. Cu siguranță, acțiunile mamei în cel mai important an al mamei și al copilului aduc repercusiuni asupra psihicului copilului. Atunci e foarte important să ai timp pentru tine. Ăsta e un secret.”

În continuare, Lili Sandu a mai spus că epuizarea, atât fizică, cât și psihică, și-au pus amprenta asupra relației de cuplu și au existat momente în care s-a certat cu partenerul ei, Silviu Țolu. Dar, cei doi au depășit acele situații.

„Nu mai ai timp și chiar dacă doarme copilul noaptea două ore, iar el vine și mă ia în brațe, zic: „Iubi, stai așa un pic, adormi.” Aveai nevoie de afecțiune, bineînțeles, dar nu mai eram noi, clar, ca și cuplu. Nu mai eram noi, nebuni, cum ne știam. Schimbările s-au produs (…) Am avut momente în care ne-am certat. Pentru că eram atât de dezechilibrată, ca să zic așa. Epuizarea asta fizică și psihică își spune cuvântul. Și eram foarte irascibilă”, a adăugat Lili Sandu în podcastul Acastă la Măruță. 

Citește și:
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, declarații inedite despre povestea lor de dragoste

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people