Lili Sandu a dezvăluit de ce nu se căsătorește cu Silviu Țolu. Vedeta a primit inelul de logodnă: „Nu mă văd neapărat mireasă”

Lili Sandu a dezvăluit motivul pentru care ea și Silviu Țolu nu s-au căsătorit, deși sunt logodiți din 2019.

Lili Sandu a dezvăluit de ce nu se căsătorește cu Silviu Țolu. Vedeta a primit inelul de logodnă: „Nu mă văd neapărat mireasă”

Lili Sandu și Silviu Țolu au o relație de lungă durată, iar în urmă cu doi ani au devenit fericiții părinți ai unui băiețel de nota 10, Thomas Jay. Cei doi se înțeleg de minune, iar copilul lor i-a unit și mai mult. Cu toate acestea, fanii cuplului se întreabă de ce nu au ajuns încă în fața altarului, după ce iubitul artistei a cerut-o în căsătorie în 2019.

Lili Sandu, despre căsătoria cu Silviu Țolu

Artista, în vârstă de 42 de ani, formează un cuplu cu fostul model, în vârstă de 30 de ani, din 2015. Cei doi se iubesc nebunește, cu toate că au fost ținta răutăților de-a lungul timpului. Mulți i-au criticat pentru diferența de vârstă dintre ei, însă Lili și Silviu au trecut peste toate astea și au demonstrat că sunt un cuplu solid, iar acum doi părinți perfecți pentru copilul lor.

Deși vedeta a primit inelul de logodnă în 2019, Lili Sandu și Silviu Țolu nu au făcut pasul cel mare. Artista a dezvăluit care este motivul pentru care nu s-au căsătorit și de ce nu se grăbește să își unească destinele cu tatăl copilului ei în fața tuturor.

„În momentul în care eu am rămas însărcinată, a fost și pandemia, au fost și foarte multe restricții, nu se știa care, ce și cum. Am lăsat-o așa pentru că nu suntem înnebuniți după actul acela. E mai mult o formalitate în fața prietenilor, a părinților. Va fi o petrecere de cununie. Sunt un alt gen, nu mă văd neapărat mireasă.”, a spus vedeta.

Cum ar arăta rochia de mireasă a vedetei

Cu toate că nu se visează în mod special mireasă, Lili a spus că știe cum ar arăta rochia ei. Vedeta este adepta unui stil minimalist și elegant și nu s-ar vedea niciodată îmbrăcată cu o rochie de prințesă. Ba mai mult, aceasta încurajează brand-urile românești, iar ținuta pentru marele eveniment ar fi comandată de la un designer de la noi.

„Dacă m-aș mărita mi-ar plăcea să am așa o rochie foarte vaporoasă, luată de la un designer de la noi, cu picioarele pe pământ. Ceva foarte minimalist, foarte simplu. Nu sunt genul care se visează prințesă. Nu că ar fi ceva rău! Mi-ai fi dorit să pot, dar nu sunt așa!”, a declarat Lili Sandu, pentru Click!

Thomas Jay, cea mai mare bucurie a cuplului

Deși nu au un act care să îi unească în mod oficial, Lili Sandu a spus că partenerul ei este ca și soțul ei. Vedeta a precizat că venirea pe lume a copilului lor i-a unit și mai mult, acesta fiind cea mai mare fericire din viața lor.

„Pe cât de greu pare la început pe atât de strânsă devine relația dintre soț și soție, sau în cazul nostru iubit și iubită. Dar el e ca și soțul meu, chiar dacă nu s-a făcut încă actul acela. Copilul ne unește foarte mult și e o bucurie. Nimic nu ar fi putut să ne ofere așa o bucurie cum ne oferă acest copil”, a mai mărturisit Lili pentru sursa citată.

Citește și:
Elwira Petre, dezvăluiri inedite despre experiența Asia Express la un an de la plecare: „O zi care a schimbat multe'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people