Lili Sandu, dezvăluiri inedite despre viața de mamă. Cât de greu a fost primul an de maternitate: „Alcoolul a fost un refugiu. A nu se înțelege că l-am dus la extrem”

Lili Sandu a vorbit despre greutățile vieții de mămică și cum a trecut peste probleme.

Lili Sandu, dezvăluiri inedite despre viața de mamă. Cât de greu a fost primul an de maternitate: „Alcoolul a fost un refugiu. A nu se înțelege că l-am dus la extrem”

Lili Sandu se bucură din plin de viața de mămică, iar responsabilitățile le împarte cu partenerul ei, Silviu Țolu. Cu toate că adoră să petreacă timpul cu fiul ei, vedeta a mărturisit că primul an de maternitate nu a fost deloc unul ușor. Cu toate acestea, artista a reușit să se adapteze la noua viață și a făcut față schimbărilor majore din viața ei.

Lili Sandu a vorbit despre greutățile cu care s-a confruntat după naștere

Vedeta și partenerul ei și-au dorit de foarte mult timp să devină părinți, iar minunea din viața lor îi face cei mai fericți. Totuși, Lili a recunoscut că nu a știut ce o așteaptă în perioada de după naștere. Cum responsabilitățile sunt uriașe, iar oboseala își spune cuvântul, vedeta a recunoscut că a trecut peste griji și cu ajutorul alcoolului, însă a menționat clar că nu a exagerat niciodată cu acesta.

„În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine. Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea.”, a spus Lili Sandu.

„Mi-a fost greu să mă regăsesc”

Deși vedeta a primit câteva sfaturi înainte de a naște, iar persoanele apropiate i-au spus câte ceva despre viața de părinte, realitatea s-a simțit complet diferit. Lili a menționat că i-a fost foarte greu să se regăsească după ce a adus pe lume primul copil și nu reușea să își controleze pe deplin emoțiile. Ba mai mult, nu era sigură ce însemna acea dragoste despre care îi vorbea lumea înainte.

Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc„, a declarat Lili Sandu în emisiunea „Vorbește lumea”, difuzată pe Pro TV.

Lili Sandu a recunoscut că la început nu a vrut să vorbească despre greutățile cu care se confruntă și prezenta o viață perfectă pe rețelele de socializare. Totuși, odată cu trecerea timpului, vedeta a găsit curajul să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie și partea mai puțin plăcută a maternității.

„Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni. La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă. Mi-a fost foarte greu, comunitatea mea a reacționat și femeile mi-au dat putere. Și spuneam ‘Asta simt. Am anxietate. Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc'”, și-a amintit Lili Sandu.

Citește și:
Cannes 2022: Vedete la premiera Top Gun: Maverick

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people