Cannes 2022: Vedete la premiera Top Gun: Maverick

Premiera Top Gun: Maverick a adunat o mulțime de vedete pe covorul roșu al Festivalului de la Cannes. Vezi toate aparițiile notabile!

Premiera Top Gun: Maverick, îndelung amânată, a avut în cele din urmă loc la Festivalul de la Cannes, unde, pe lângă starurile filmului, Tom Cruise și Jennifer Connelly, o mulțime de alte celebrități s-au afișat în cele mai spectaculoase ținute, în vreme ce deasupra faimoaselor trepte ale palatului mai multe avioane străbăteau cerul în formație, răspândind fum colorat în albastru, roșu și alb.

Tom Cruise a primit și un trofeu onorific Palme d’Or la premiera Top Gun, din partea președintelui festivalului, Pierre Lescure; actorul în vârstă de 59 de ani făcându-și apariția la Palais des Festivals într-un smoking negru, pentru a celebra reluarea unuia dintre rolurile care i-au adus faima – cel al lui Pete Maverick Mitchell -, în 1986. Cruise este celebru pentru faptul că își realizează singur cascadoriile și a parcurs un Aviation Survival Training Curriculum pentru rolul din film.

Jennifer Connelly, care o interpretează pe Penny Benjamin, a apărut la premiera filmului Top Gun: Maverick purtând o rochie lungă argintie realizată de casa Louis Vuitton, mai exact, de bunul său prieten Nicolas Ghesquière. Actrița în vârstă de 51 de ani a arătat, ca întotdeauna, impecabil în ținuta care îi lăsa umerii goi.

O mulțime de alte vedete și-au făcut apariția la premiera filmului Top Gun; printre ele, notabilă a fost Adriana Lima, care și-a arătat publicului sarcina dintr-o rochie decupată semnată de Olivier Rousteing pentru Balmain. Și Eva Longoria a participat la eveniment, pentru ca în aceeași zi să își facă apariția și la tradiționala cină L’Oréal Paris, unde i s-au alăturat și Elle Fanning și Valeria Golino. Prezente la premieră au fost și nepoatele prințesei Diana, Lady Amelia și Lady Eliza Spencer. Vezi toate imaginile în galeria alăturată.

Citește și:
Festivalul de la Cannes 2022: cele mai spectaculoase ținute din prima zi pe covorul roșu

Foto: Profimedia, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people