Apariția lui Tom Cruise la un meci de baseball a stârnit un val de controverse pe social media

Tom Cruise a fost surprins la un meci de baseball, iar apariția lui a stârnit un val de dezbateri aprinse pe social media.

Apariția lui Tom Cruise la un meci de baseball a stârnit un val de controverse pe social media

Tom Cruise a participat zilele trecute la un meci de baseball dintre Los Angeles Dodgers şi San Francisco Giants. Actorul în vârstă de 59 de ani nu a mers singur, ci a fost însoțit în tribune de către Connor Cruise, fiul adoptat de el și Nicole Kidman în 1995.

Fanii lui Tom Cruise au fost încântați să îl vadă pe actor alături de fiul său, Connor, în vârstă de 26 de ani, care este discret când vine vorba de apariții publice.

Însă apariția lui Tom Cruise la acest meci de baseball a stârnit un val de controverse și dezbateri aprinse în rândul fanilor, iar asta pentru că actorul era de nerecunoscut.

Tom Cruise a luat prin surprindere pe toată lumea cu înfățișarea lui, iar mai mulți internauți au fost de părere că actorul ar fi apelat chiar la operații estetice. Comentariile din partea utilizatorilor de Twitter nu au întârziat să apară. „Ce și-a făcut Tom Cruise la față?”, „Tom Cruise, ce ai făcut cu fața ta superbă?!!!! Am fost atât de dezamăgită când te-am văzut în tribune la meciul cu Dodgers. Nu îți mai pune mizerii în faţă, te rog!!!” ,”Ce se întâmplă cu fața lui?? Are o reacție alergică??”, „Tom şi-a făcut ceva la faţă sau s-a îngrăşat. Dar este tot Tom al nostru”, „Ori s-a îngrășat, ori și-a umplut fața de fillere. Merg pe varianta fillerelor”, sunt câteva dintre mesajele transmise pe Twitter.

„Nu-mi place deloc de Tom Cruise (DELOC), dar m-am săturat de aceste mesaje în care oamenii sunt criticați pentru fluctuațiile lor de greutate. Oamenii au voie să se îngrașe și să slăbească”, este un alt mesaj care a devenit viral pe Twitter.

Desigur, au fost și fani care au crezut că bărbatul din tribune nu este actorul pe care aceștia îl cunosc și îl admiră.

Citește și:
Olivier Rousteing, designerul Balmain, victima unui accident îngrozitor: „Ascund asta de prea mult timp'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people