Connor, fiul lui Nicole Kidman și Tom Cruise, este acum de nerecunoscut

Connor Cruise, fiul adoptat de Nicole Kidman și Tom Cruise în 1995, a postat o fotografie care arată cât de repede a trecut timpul.

Connor, fiul lui Nicole Kidman și Tom Cruise, este acum de nerecunoscut

La 26 de ani, Connor Cruise e aproape de nerecunoscut.

O fotografie pe care acesta a postat-o recent pe Instagram îl arată pe fiul adoptiv al lui Nicole Kidman și Tom Cruise în barcă, la pescuit în Costa Rica.

În fotografie, Connor, acum un bărbat în toată firea, cu barbă zbârlită și degete groase, își etalează prada impresionantă – un ton albacora, cu solzi galbeni, mai mare decât el. Extrem de apreciată în bucătăria japoneză, această specie de ton trăiește maxim 7 ani și poate atinge până la 200 de kilograme.

Actorii Tom Cruise și Nicole Kidman au adoptat doi copii în timpul căsniciei lor, care a durat puțin peste 10 ani – pe Bella, în 1992, și pe Connor, în 1995.

Tom Cruise, care în prezent locuiește într-un penthouse exorbitant în Londra, mai are o fiică de 14 ani, Suri, din căsnicia cu actrița Katie Holmes. Nicole are două fiice pre-adolescente cu al doilea ei soț, cântărețul country Keith Urban, și cei patru își petrec majoritatea timpului în casa lor imensă din Nashville, Tennessee.

Se zvonește că Bella și Connor, adepți ai Bisericii Scientologice la fel ca tatăl lor, s-au îndepărtat de Nicole după divorțul acesteia de Tom în 2001. Abia în ultima vreme presa a observat că Bella a început să dea like postărilor mamei sale, un semn că, poate, relația lor s-a îmbunătățit.

Connor s-a stabilit în Florida, unde s-a și născut, de altfel. Viața pe mare și pescuitul sportiv, uneori în cadrul turneelor dedicate, sunt o parte importantă a vieții lui.

Bella locuiește în Londra împreună cu soțul ei, consultantul IT Max Parker, într-o casă cu trei dormitoare din cartierul Croydon. Lumina reflectoarelor nu o atrage, preferând o viață retrasă. În februarie 2018, și-a lansat propria linie vestimentară numită BKC (Bella Kidman Cruise), prin care vinde tricouri, sacoșe și alte accesorii cu ilustrații făcute de ea.

Citește și:

Nicole Kidman face confesiuni inedite despre căsnicia cu Tom Cruise

Foto: Arhiva ELLE; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people