Adriana Lima este însărcinată pentru a treia oară și a dezvăluit sexul bebelușului

Adriana Lima și iubitul său, Andre Lemmers, au dezvăluit că urmează să devină părinți.

Adriana Lima este însărcinată pentru a treia oară și a dezvăluit sexul bebelușului

Adriana Lima a dezvăluit că ea și partenerul său, Andre Lemmers, urmează să devină părinți. Fostul model Victorias Secret a postat pe contul său de Instagram un scurt clip video în care a anunțat sexul viitorului său copil.

În înregistrare apar mai mulți membri ai familiei sale extinse, printre care și Valentina și Sienna, cele două fiice pe care le are din căsnicia cu Marko Jaric. Înainte de marea dezvăluire, fiecare dintre aceștia încearcă să ghicească sexul bebelușului, majoritatea declarând că va fi o fetiță.

Însă odată ce numărătoarea a luat sfârșit, întreaga familie a fost înconjurată de un nor albastru, semn că Adriana Lima și iubitul său, Andre Lemmers, așteaptă un băiețel.

„Dezvăluirea are loc… Mulțumesc @genderrevealmiami pentru că ai organizat petrecerea pe ultima sută de metri și @alebomeny și @lucas.bomeny pentru că ați surprins momentul. Mulțumesc @patycantoni pentru că ne-ai făcut să arătăm bine! #babygenderreveal”, a scris Adriana în descrierea clipului video.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Adriana Lima (@adrianalima)

Modelul a anunțat în luna februarie că urmează să devină mamă pentru a treia oară tot prin intermediul unui clip video pe care l-a postat pe TikTok.

„Lui Andre îi place să mă sperie… dar azi este ziua răzbunării”, a scris Lima în descrierea video ce conținea mai multe momente amuzante în care iubitul său îi făcea diferite farse. La sfârșitului video-ului, Adriana arată o poză cu testul de sarcină ce indică un rezultat pozitiv.

Cei doi au confirmat că formează un cuplu anul trecut în septembrie, când au participat la Festivalul de Film de la Veneția. Chiar dacă sunt destul de discreți în ceea ce privește relația lor, Adriana Lima i-a transmis iubitului său un mesaj emoționant pe 14 februarie, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

„Sufletul meu pereche pentru totdeauna. Te iubesc mai mult decât iubesc ciocolata”, a scris Lima pe contul său de Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Adriana Lima (@adrianalima)

Citește și:
Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a născut, însă unul dintre gemeni a murit la naștere

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people