Mia Goth și Shia LaBeouf au devenit părinți pentru prima dată

Cei doi actori au devenit părinți pentru prima oară!

Mia Goth și Shia LaBeouf au devenit părinți pentru prima dată

Mia Goth și Shia LaBeouf sunt oficial părinți! Cei doi actori au fost văzuți vinerea trecută în Pasadena, California, în timp ce se bucurau de o plimbare alături de copilul lor. Goth purta o ținută lejeră, compusă dintr-o bluză Nike și o pereche de colanți. În ceea ce îl privește pe LaBeouf, acesta a ales să poarte o pereche de pantaloni scurți și un maiou alb, pe care le-a accesorizat cu o pălărie de soare.

Cuplul, care s-a apropiat pe platourile de filmare ale dramei Nymphomaniac, semnată de controversatul regizor danez Lars von Trier, a avut din 2012 și până acum o relație marcată de multiple certuri și despărțiri – o ceartă foarte agresivă a avut loc pe stradă, în Germania, în apropierea hotelului în care erau cazați cei doi, și a atras atenția trecătorilor, care au simțit nevoia să intervină. Episodul a fost și filmat de trecători. Goth a mai colaborat profesional cu partenerul ei, apărând în 2014 într-un videoclip realizat de acesta. Cei doi s-au căsătorit în 2016, pentru ca mai apoi, după doar doi ani, să divorțeze.

CONȚINUT VIDEO ELLE

La vremea respectivă, un reprezentant al actorilor declara că Mia Goth și Shia LaBeouf s-au separat amiabil și au depus actele pentru divorț, dorindu-și ca întregul proces să rămână unul privat. În aprilie 2020, cei doi au fost văzuți din nou împreună, amândoi purtându-și verighetele. În iunie 2021, cei doi au fost zăriți la Disneyland, semn că relația lor a redevenit serioasă.

În perioada în care Mia Goth și Shia LaBeouf au fost separați, actorul a avut o relație cu cântăreața FKA Twigs, care l-a acuzat pe LaBeouf de agresiuni fizice și sexuale, în decembrie 2020, într-un interviu acordat revistei ELLE. Artista a intentat și o acțiune în justiție, care își așteaptă deznodământul. În sprijinul său, la acea vreme, a venit și SIA, cântăreața care colaborase cu actorul, dar care avusese și o relație cu acesta.

Citește și:
Demi Moore are o nouă relație. Cine este iubitul celebrei actrițe

Foto: Arhiva ELLE, profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video