Lili Sandu, primele declarații după ce ea, Silviu Țolu și fiul lor, Thomas Jay, au avut COVID-19: „Zile de coșmar…”

În urmă cu o săptămână Lili Sandu a dezvăluit că ea, partenerul ei, Silviu Țolu, și fiul lor, Thomas Jay, au fost diagnosticați cu COVID-19.

Lili Sandu, primele declarații după ce ea,  Silviu Țolu și fiul lor, Thomas Jay, au avut COVID-19: "Zile de coșmar..."

Lili Sandu anunța în urmî cu o săptămână că ea, partenerul ei, Silviu Țolu, dar și fiul lor, Thomas Jay, au COVID-19. Vedeta a făcut atunci anunțul pe contul personal de Instagram.

În ceea ce privește starea lor de sănătate, Lili Sandu a transmis atunci un mesaj pe rețelele de socializare în care dezvăluia că atât ea, cât și Silviu Țolu se simt mai bine însă vedeta este îngrijorată din cauza faptului că fiul lor, Thomas Jay, avea febră destul de mare. 

Cei trei au reușit să depășească acest moment, astfel că vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de partenerul ei și băiețelul lor, vorbind despre cum se simt în acest moment.

„Aaand We are back in the game, baby!!!
Vă mulțumim din suflet pentru toate mesajele, sunteți minunați! ♥️
Au fost câteva zile de coșmar (pozitivi Covid) dar Dumnezeu ne-a ajutat sa trecem cât mai repede peste ele și sa ne însănătoșim.
Nimic nu este mai important ca sănătatea, asta este concluzia, și atunci când o avem să ținem la ea ca la cel mai de preț lucru.
Acum cu forțe noi încep o perioadă plină de proiecte minunate de care abia aștept să vă povestesc. 🤗
Multă sănătate vă dorim și vouă!”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

O postare distribuită de L I L I S A N D U (@lilisandu_official)

În luna septembrie a anului 2021, Lili Sandu le-a dezvăluit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare că s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Vedeta a ținut să le împărtășească acest lucru urmăritorilor ei în cadrul mai multor InstaStories. 

„Tocmai am fost și mi-am făcut vaccinul, prima doză. Nu mai era de așteptat pentru că sunt tot mai multe cazuri și am zis că trebuie să o fac pentru mine, pentru Thomas, pentru comunitate. Fiecare să facă ce poate din partea lui. Nu e un story în care vă pun să vă duceți să vă vaccinați. Am negat vehement acest vaccin și orice tip de vaccin în general. Voi știți cel mai bine ce trebuie să faceți, nu trebuie să ascultați de nimeni. Am făcut vaccinul ăsta și cu gândul la libertate, pentru că sunt tot felul de îngrădiri acum, nici nu pot să plec să-mi vizitez prietenii, nu pot să plec din țară.”

Lili Sandu a povestit că s-a documentat înainte de a lua decizia de a se vaccina împotriva coronavirusului.

„Era o întreagă corvoadă și pe lângă faptul că sunt foarte multe cazuri și dintre prieteni se cam strânge lanțul și nu dintre cele mai fericite și m-am speriat un pic, recunosc. M-am și documentat înainte să pot să alăptez, e ok, sper să fie bine, dar tot Dumnezeu trebuie să te protejeze”, a transmis Lili Sandu la vremea respectivă. 

Citește și:
Delia a împlinit 40 de ani. Cum și-a sărbătorit cântăreața ziua de naștere

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people