Lili Sandu dezvăluie motivul pentru care nu i-a tăiat moțul fiului ei

Lili Sandu a povestit care este motivul pentru care nu i-a tăiat moțul fiului ei, Thomas, în ciuda faptului că așa este tradiția.

Lili Sandu dezvăluie motivul pentru care nu i-a tăiat moțul fiului ei

Lili Sandu și partenerul ei, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în luna august a anului 2020.

Lili Sandu a răspuns recent pe Instagram, în cadrul unei sesiuni de întrebări, la mai multe curiozități venite din partea urmăritorilor ei. Vedeta a fost întrebată de o persoană ce anume a ales de pe tavă fiul lor, Thomas Jay Cristian, la tăierea moțului. Conform tradiției, atunci când copilul împlinește un an, i se taie moțul. Cu ocazia asta, Lili Sandu a dezvăluit că în ciuda faptului că știe că așa este obiceiul, a ales să nu țină cont și a explicat și motivul.

„Noi nu i-am tăiat moț, turtă sau să aleagă de pe tăviță. Știm că acesta este obiceiul, dar noi nu prea suntem cu astfel de practici”, a spus Lili Sandu. 

Într-un interviu pentru cancan.ro, Lili Sandu și Silviu Țolu au povestit că fiul lor, Thomas Jay Cristian, le-a schimbat complet viața, inclusiv relația de cuplu.

„Nu mai avem același program, intervin alte responsabilități de fiecare parte”, a declarat Silviu. „Tot ce facem îl are pe el în prim-plan acum. Nu mai suntem noi… noi eram genul care ne luam bagajele și plecam”, a completat Lili.

Cei doi au vorbit și despre posibilitatea de a deveni din nou părinți, mărturisind că și-ar dori ca în viitor să își mărească familia. „Sincer, la cât de bine m-am simțit în timpul sarcinii și la cât de ușor m-am recuperat, clar aș mai vrea să mai avem copii, doar că mai sunt și alți factori de care trebuie să ținem cont. Plus că e foarte dificil cu un copil mic. Încă ne confruntăm cu mici probleme”, a declarat Lili Sandu pentru aceeași sursă.

Citește și:
Cum arată fetița Cristinei Cioran la aproape 5 luni. Imagine adorabilă cu micuța Ema

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people