Cum reușește Lili Sandu să-și mențină silueta. Vedeta a dezvăluit secretele sale

Lili Sandu a dezvăluit care sunt secretele siluetei sale și la ce anume a renunțat din alimentația ei.

Cum reușește Lili Sandu să-și mențină silueta. Vedeta a dezvăluit secretele sale

Lili Sandu a dezvăluit ce anume face pentru a-și menține silueta de invidiat. Vedeta în vârstă de 43 de ani a împărtășit câteva dintre secretele sale.

Foarte mulți sunt curioși să afle cum reușește Lili Sandu să își păstreze silueta. Ea a povestit în podcast-ul Acasă la Măruță o serie de detalii referitoare la stilul ei de viață. Timp de șapte ani, vedeta a fost vegană și a recunoscut că mamei sale i-a fost destul de greu să înțeleagă această alegere din punct de vedere alimentar. 

„Șapte ani am fost strict vegană și veneam în România și mâncam doar salată de vinete, pentru că pe vremea aia, când veneam la mama îmi zicea: „Eu ți-am gătit, acum nu vii la mine acasă cu prostii de astea, cu vegană. Ce e aia? Cum să nu mănânci? Eu ți-am făcut sarmale, ardei umpluți.” I-a luat ceva timp să înțeleagă. Mâncam la mama, nu exista, era vorba de respect. Dar în altă parte, nu. Nu era atât de dezvoltată „industria” asta ca să zic așa a restaurantelor care îți ofereau meniu vegan și mâncam salată de vinete și salată.”

Lili Sandu a mărturisit că încearcă să păstreze un echilibru și că a făcut câteva schimbări atunci când vine vorba despre alimentația ei. 

„Acum nu mai sunt vegană, dar mi-am echilibrat în așa fel organismul și știu exact ce să mănânc și când să mănânc. Plus că țin post două zile pe săptămână, miercuri și vineri și atunci clar e vegan că nu mănânc niciun produs din proteină animală, dar am renunțat de tot la lactate și la tot ce înseamnă lapte de vacă. Câteodată mai mănânc lapte de capră. Încerc să păstrez un echilibru.”

În ceea ce privește perioada cât a fost însărcinată, Lili Sandu a mai spus că nu a fost atât de atentă la ceea ce mănânca atunci. Vedeta a vorbit și despre stilul de viață pe care-l adoptă Silviu Țolu.

„El [Silviu Țolu] ține un intermittent fasting, mănâncă undeva pe la 12-1, are cumva 16-18 ore și îl ajută, se menține foarte bine. Eu nu pot să țin, la femei e mai dificil cu intermittent fasting. Sunt atentă la ce mănânc. Recunosc, în sarcină nu am fost atentă. Nu aveam pofte din astea nebune. Mai mâncam un burger, cartofi prăjiți. Eu dacă găseam o zi în care vreau să mănânc cartofi prăjiți, eu mănânc, dar nu face parte din dorința mea de a mânca felul ăsta de mâncare neapărat. Dar, cumva, organismul ți se reglează”, a adăugat Lili Sandu în podcast-ul „Acasă la Măruță.” 

Citește și:
Eva Zăhărescu, apariție spectaculoasă în costum de baie. Cum a pozat fiica Andreei Berecleanu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people