Laura Cosoi, detalii despre cum s-a schimbat relația cu soțul ei după ce au devenit părinți pentru a treia oară

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, formează unul dintre cuplurile solide din showbiz-ul românesc.

Laura Cosoi, detalii despre cum s-a schimbat relația cu soțul ei după ce au devenit părinți pentru a treia oară

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, formează un cuplu de mulți ani. S-au cunoscut în anul 2003, iar în 2012 și-au început relația. În 2015 s-au căsătorit. În 2022, au devenit părinți pentru a treia oară, având împreună trei fete, pe Rita, Vera și Lara.

Laura Cosoi a vorbit întotdeauna deschis despre căsnicia pe care o are cu partenerul ei, Cosmin Curticăpean, și nu s-a ferit să împărtășească detalii din viața ei de familie. Pentru VIVA!, actrița a făcut mărturisiri despre relația cu soțul ei, dar și despre clipele mai puțin plăcute prin care au trecut.

„Cu siguranță sunt momente când se simte neglijat și când atenția nu e îndreptată asupra lui. Și cred că e și firesc așa, dar e un om matur, e un bărbat care are 46 de ani, înțelege toate aceste etape. Poate că întotdeauna într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri, și momente în care nu mai știi încotro s-o apuci și cum să-ți gestionezi relația, și e normal, sigur că da. Cred că nu există cuplu care să nu treacă prin astfel de momente, când partenerii se simt descumpăniți sau, nu știu, poate neglijați, dar e bine când știi că există comunicare și iubire, și când știi că, într-un final, va fi bine. E o perioadă doar, noi am mai fost pe-aici.”

Actrița a mai spus că partenerul ei de viață este un tată implicat în creșterea celor trei fete. În continuare, Laura Cosoi a vorbit despre cum s-a schimbat relația lor după ce au devenit părinți pentru a treia oară. 

„La al treilea copil, știm exact cum o să fie. Mi se pare că suntem mai bine ca și cuplu acum față de cum am fost la primii doi, legat de relația pe care o aveam după ce am născut, dacă e să fac o paralelă între cele trei momente”, a completat Laura Cosoi pentru sursa menționată anterior. 

Citește și:
Gerard Pique, surprins alături de noua iubită, înainte să se despartă de Shakira. Imagini cu Clara Chia în casa fotbalistului

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people