Kristina Cepraga, dezvăluiri despre cel mai greu moment din cariera sa: „Întoarcerea în România m-a luat pe nepregătite”

Kristina Cepraga a vorbit despre cariera în cinematografia din Italia și viața ei, odată întoarsă în România.

Kristina Cepraga, dezvăluiri despre cel mai greu moment din cariera sa: „Întoarcerea în România m-a luat pe nepregătite”

Kristina Cepraga a vorbit deschis despre momentele dificile din viața ei și despre cât de greu i-a fost să părăsească Italia, după 20 de ani.Vedetaa declarat că a decis să se întoarcă acasă, chiar dacă nu a jucat până acum într-un film românesc, iar în Italia era recunoscută pentru aparițiile sale.

Kristina Cepraga, despre plecarea în Italia și succesul în industria cinematografică

Într-un interviu pentru Fanatik, actrița a oferit detalii despre cariera sa din prezent, dar și despre viața de familie. Kristina sau Kitty Cepraga, de pe vremea când era o cunoscută prezentatoare apoi VJ-iță la posturile muzicale autohtone, a devenit celebră la Roma pentru rolurile sale, fiind actriță, scenaristă și producătoare defilm.De asemenea, ea a reprezentat țara la festivaluri de film și se bucură de un palmares impresionant.

Kristina Cepraga a plecat în Italia de tânără, într-o țară complet necunoscută, fără a cunoaște oameni acolo. Cu toate acestea, nu i-a fost frică de necunoscut și a știut întotdeauna ce vrea.

„Abia terminasem facultatea. Nu mi-a fost frică pentru că adrenalina pe care am simțit-o în vene, că voi lua totul de la început, m-a făcut să merg mai departe. Sigur că am avut momente grele, părinții mei nu erau obligați să mă întrețină pentru că fusese alegerea mea, după un timp mi s-au terminat rezervele. Cu un colț al gurii râdeam și cu celălalt eram foarte speriată. Nu mă știa nimeni, dar puteam să-mi folosesc imaginația, era o formă de putere ca să o iau de la început, să încalec valul vieții. Acum sigur nu aș mai avea acest curaj și această nebunie, acum sunt părinte și toată schema mea de viață s-a schimbat total. Nimic nu mai contează în afară de copil. Am fost și eu foare surprinsă de această valență a mea de a mă dedica sută la sută fetei mele.”, a spus actrița.

Care a fost cel mai greu moment din cariera ei

După 20 de ani în care și-a făcut un nume în Italia, Kristina Cepraga a decis să se întoarcă acasă. Actrița își amintește momentul și a declarat că a fost cel mai dificil din cariera ei. Ba mai mult, a precizat că nu s-a simțit pregătită pentru această schimbare și a fost chiar mai grea decât plecarea într-o țară străină.

„Acum e cel mai greu. Pentru că după aproape 20 ani de Italia, de Roma, locul unde am trăit, am muncit, am născut, am avut niște mici afaceri, întoarcerea în România m-a luat pe nepregătite, este mai rău ca atunci când am decis să plec în Italia. Este, din toate punctele de vedere, o încercare a vieții pentru care nu eram pregătită. În România nu am jucat, nu sunt angajată la vreun teatru și ei nu lucrează cu colaboratori externi, doar cu angajații. Sunt ca un câine care își mușcă coada. Filme în România nu prea se fac, există prea puține roluri feminine pentru vârstă mea. Este foarte complicat, Italia are o paletă mult mai vastă.”, a menționat Kristina.

Viața ei a fost marcată de apariții publice și a fost o bună perioadă în lumina reflectoarelor. Kristina Cepraga a povestit că la un moment dat avea patru emisiuni TV și era obișnuită cu o formă de adrenalină care nu i-a făcut bine. Potrivit declarațiilor ei, era doar o adolescentă pe atunci și mai târziu a realizat ce se întâmplă.

„Da, mi s-a întâmplat, dar într-un mod naiv și inocent și pur. S-a întâmplat în perioada în care lucram la MCM România, m-au ales pentru Mtv și brusc aveam patru emisiuni, eram tot timpul pe coperțile revistelor, luam premii. Atunci am avut un moment în care m-am simțit așa…dar nu mi-a făcut bine deloc. Mă obișnuisem cu o formă de adrenalină care nu era bună. Mi s-a urcat la cap pentru că nu m-am gândit că într-o zi o să am 40, 50 de ani și acest succes al meu este ceva efemer. Nu știam că trebuie să mă gândesc la siguranța zilei de mâine, eram doar un adolescent rebel dar foarte cuminte.”, a mai spus Kristina Cepraga pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Festivalul de Film de la Cannes 2022: evenimente, vedete și ținute spectaculoase

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people