Kate Middleton și Prințul William iau măsuri legale împotriva publicației Tatler din cauza unui articol despre Ducesă

În urmă cu câteva zile, revista Tatler a publicat un articol despre Kate Middleton, în care se vorbea și despre conflictul dintre Ducesă și Meghan Markle.

Kate Middleton și Prințul William iau măsuri legale împotriva publicației Tatler din cauza unui articol despre Ducesă

Kate Middleton și Prințul William au decis că este momentul să ia măsuri legale împotriva publicației Tatler din cauza acestui articol despre Ducesa de Cambridge.

Mai multe surse citate de The Daily Mail au precizat că reprezentanții de la Palatul Kensington au trimis mai multe notificări legale în numele lui Kate, cerând retractarea articolului și ștergerea acestuia de pe site-ul publicației. Aparent, familia regală este furioasă cu privire la acuzațiile conform cărora Kate se simte „epuizată” și „captivă”, dar și cu privire la comentariile legate de greutatea Ducesei.

„Este un articol extrem de nemilos și ofensator. Este dezgustător. Este sexist și cea mai cumplită modalitate de a înjosi o femeie”, a declarat o sursă. „Acest articol este plin de minciuni. Nu există niciun adevăr în afirmațiile lor conform cărora Ducesa se simte copleșită din cauza volumului de muncă, dar nici în declarația conform căreia Ducele este obsedat de Carole Middleton. Este un articol absurd și foarte greșit. Întregul articol este o dovadă a snobismului, la cel mai înalt nivel. Ceea ce s-a scris depre Pippa este îngrozitor. Cei de la Tatler pot crede că sunt imuni în fața acțiunilor legale deoarece este o publicație citită de familia regală britanică și se află pe lista de lectură a oricărei familii din Anglia, însă acest lucru nu face nicio diferență. Este ironic faptul că revista preferată a familiei regale britanice este cea care îi desființează. Ducesa este în mod normal o femeie foarte timidă, dar care face totul pentru ca lucrurile să fie bine”.

Deși nu obișnuiesc să răspundă la articolele care apar în presă despre familia regală britanică, săptămâna trecută reprezentanții de la Palatul Kensington au făcut o excepție, dând publicității o declarație cu privire la articolul din Tatler despre Kate Middleton.

„Acest articol conține un val de inexactități și lucruri false care nu au fost confirmate cu Palatul Kensington înainte de publicare”, se arată în declarația oficială dată de reprezentanții Palatului Kensington. Deși nu se specifică exact care ar fi acele lucruri false și inexactități, mai multe surse regale au declarat pentru publicațiile din Marea Britanie că este vorba despre afirmațiile conform cărora Ducesa de Cambridge este „furioasă” și se simte „captivă” și „epuizată” din cauza cantității de atribuții care i-au revenit după plecarea lui Meghan și a lui Harry.

Purtătorul de cuvând al publicației Tatler a precizat pentru Entertainment Tonight că Palatul Kensington a știut despre articolul care a fost publicat. „Redactorul șef Tatler, Richard Denne, susține modul în care a fost redactat articolul de către reporterul Anna Pasternak și are încredere în sursele acesteia. Palatul Kensington a știut de acum câteva luni că urmează să publicăm articolul ‘Catherine the Great’ și le-am solicitat sprijinul pentru realizarea acestuia. Faptul că ei neagă că au știut de articol este categoric fals”, se arată în comunicatul Tatler.

În articolul controversat publicat de Tatler sunt citate mai multe surse apropiate familiei regale britanice. Acestea susțin că Ducii de Cambridge au rămas cu o cantitate „enormă” de îndatoriri și, deși își doreau să fie alături de copiii lor în adevăratul sens al cuvântului, nu mai pot face asta fiind practic abandonați de Ducii de Sussex.

„Nu mai pot nici să-și ducă dimineața copiii la școală, deoarece responsabilitățile pe care le au acum sunt enorme”. Kate, în ciuda situației în care se află, continuă să „zâmbească și să se îmbrace în mod corespunzător”, a explicat o altă sursă, dar „este furioasă din cauza volumului de muncă mai mare pe care îl are și se simte epuizată și captivă”. „Lucrează la fel de mult ca un director executiv de top, care trebuie să fie disponibil tot timpul, fără a beneficia de limite sau prea multe vacanțe”, a mai adăugat sursa. „Kate înțelege că singurul credo al Familiei Regale este datoria. În timp ce cu ducii de Sussex lucrurile se află într-o continuă incertitudine”.

Mai mult decât atât, se vorbește și despre cum ar fi început conflictul dintre Kate Middleton și Meghan Markle. Se pare că totul a pornit chiar în perioada nunții lui Meghan și Harry, când Kate dorea ca domnișoarele de onoare să urmeze protocolul stabilit în ceea ce privește vestimentația, dar Markle s-a opus. „La repetițiile pentru nuntă a avut loc un incident. Era o zi foarte călduroasă și, se pare, că a existat o ceartă asupra faptului dacă domnișoarele de onoare trebuie să poarte dres sau nu. Kate, conform protocolului, a considerat că ar trebui. Meghan nu a vrut.”

Citește și:
Prințul William dezvăluie cum a reușit să scape de atacurile de anxietate

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people