Reședința din Los Angeles a Prințului Harry și a lui Meghan Markle a fost „invadată” de drone

Weekendul trecut, Meghan Markle și Prințul Harry au depus 5 plângeri la poliția locală din cauza dronelor care le survolează locuința.

Reședința din Los Angeles a Prințului Harry și a lui Meghan Markle a fost „invadată” de drone

Meghan Markle și Prințul Harry au ales să sărbătorească Memorial Day în familie, bucurându-se de vremea frumoasă, în curtea reședinței lor din Los Angeles. Sărbătoarea le-a fost însă întreruptă de o dronă care survola reședința, la doar 6 metri, fotografiind și filmând reuniunea.

Conform publicației Daily Beast, acesta nu a fost primul incident de acest gen, raportând că celebrul cuplu a sunat de 5 ori la linia de urgențe a poliției locale în ultima lună. Aceste incidente au avut loc pe data de 9, 19, 20, 21 și 25 mai și au fost de fiecare dată raportate autorităților. Un purtător de cuvânt de la LAPD a declarat unei surse că „dronele zburau deasupra reședinței” și că este o „problemă continuă”.

Dronele sunt mai mult ca sigur controlate de către paparazzi, pentru a obține imagini cu cuplul și cu fiul lor, Archie. De asemenea, la scurt timp după, au fost publicate imaginile din acea zi și altele în care cuplul plimbă câinele prin cartier. Însă, pentru siguranța lor, Meghan și Harry trebuie să se gândească că poate fi de fapt ceva mult mai periculos, precum o amenințare teroristă, aceștia primind nenumărate amenințări de când și-au început relația.

„În acel moment, ei văd că se apropie niște drone și se gândesc că probabil sunt operate de fotografi, însă nu trebuie să se gândească că poate fi doar asta”, a spus o sursă apropiată cuplului. „Meghan a mai primit niște amenințări rasiste, de moarte, în apropierea nunții lor, așa că orice amenințare este reală pentru ei”.

Citește și:
Motivul pentru care Regina Elisabeta ar fi fost surprinsă de rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people