Cum arată proprietatea în valoare de 18 milioane de dolari unde locuiesc acum Meghan Markle și Prințul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat într-o vilă luxoasă din Beverly Hills, al cărei proprietar este actorul și regizorul Tyler Perry.

Cum arată proprietatea în valoare de 18 milioane de dolari unde locuiesc acum Meghan Markle și Prințul Harry

Vila lui Tyler Perry, estimată la 18 milioane de dolari, a fost construită în stil Toscan, are 8 dormitoare și 12 băi și este situată în complexul rezidențial cu circuit închis Beverly Ridge Estates.

Vila se întinde pe o suprafață de aproximativ 10 hectare, pe vârf de deal, oferind o priveliște superbă către oraș.

Nu s-a confirmat încă dacă Meghan Markle și Prințul Harry au închiriat proprietatea sau doar stau acolo atâta timp cât Tyler este plecat din Los Angeles.

Tyler Perry se află acum în Atlanta pentru a redeschide activitatea la studioul său de producție cinematografică, conform unei surse. Se presupune că Harry și Meghan l-au cunoscut prin intermediul prietenei lor comune, Oprah Winfrey.

Oprah este o prietenă apropiată a cuplului încă de la începutul relației lor, iar aceasta i-a ajutat foarte mult de când au plecat din Marea Britanie. Mai mult, Harry a și colaborat cu aceasta pentru proiectul său legat de sănătatea mintală. Oprah este de asemenea și foarte apropiată de Doria Ragland, mama lui Meghan.

După ce Meghan și Harry au luat decizia de a renunța la titlul și responsabilitățile regale, aceștia au găsit refugiu în Canada. Odată cu anunțarea pandemiei Covid-19 aceștia s-au mutat în Los Angeles, unde și-au continuat activitățile caritabile, dar și noile proiecte. De atunci, aceștia au fost surprinși de către paparazzi livrând mâncare celor vulnerabili și ieșind la plimbare.

A fost confirmat faptul că Harry și Meghan doresc să investească în propria lor locuință din regiune și că aceștia ar fi dispuși să plătească o sumă între 10 și 20 de milioane de dolari. Iar, conform specialiștilor, aceștia ar putea găsi o locuință perfectă în această perioadă, mai ales că prețurile au scăzut pe fondul pandemiei de coronavirus.

Citește și:
Meghan Markle, criticată dur pentru videoclipul cu Archie publicat cu ocazia primei lui aniversări

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people