Motivul pentru care Regina Elisabeta ar fi fost surprinsă de rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Surse din apropierea familiei regale britanice spun că Regina Elisabeta a II-a a fost surprinsă de rochia de mireasă a lui Meghan Markle.

Motivul pentru care Regina Elisabeta ar fi fost surprinsă de rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Au trecut doi ani de la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry, dar se pare că evenimentul încă stârnește rumoare. Meghan a ales atunci să poarte o rochie sidefie creată de Clare Waight Keller de la Givenchy, care a șocat multă lume, dar mai ales pe Regina Elisabeta a II-a.

Surse apropiate familiei regale britanice au declarat pentru publicația Daily Mail că Regina a fost atunci surprinsă de faptul că Meghan Markle a purtat spre altar o rochie de mireasă albă deși mai fusese căsătorită înainte încă o dată. În mod tradițional, rochia de mireasă albă simbolizează „puritatea” și virginitatea femeii, așa că fiind divorțată, lumea se aștepta ca Ducesa de Sussex să opteze pentru o atfel de rochie.

Meghan Markle și Trevor Engelson au fost căsătoriți în perioada 2011-2013, iar nunta a avut loc în Ocho Rios, Jamaica, la care au fost invitate 102 persoane. Pentru ceremonia de atunci, Meghan a ales o rochie fără bretele, accesorizată cu o curea în talie, încrustată cu pietre.

Claire Waight Keller, fostul director artistic de la Givenchy, a povestit recent că printre momentele cele mai importante ale perioadei petrecute la celebra casă de modă este și crearea rochiei de mireasă pentru Meghan Markle. „În urmă cu doi ani, în acea zi, făceam probe finale pentru o rochie foarte secretă. Am fost cuprinsă de atâtea emoții în lunile acelea care duceau către ziua cea mare. (..) Era evident că semnificația acestui eveniment avea să fie mai mare decât al oricărui altul, că urma să fie o ceremonie foarte personală, cu atât de multe alegeri care reflectau atât moștenirea miresei și a mirelui, cât și modul lor unic de a fi incredibil de incluzivi, autentici și generoși”, a declarat aceasta pe Instagram.

Citește și:
Designerul Clare Waight Keller povestește despre experiența de a crea rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video