Kate Middleton este o mamă exemplară, iar aceasta este dovada

Kate Middleton ne demonstrează din nou că este mama perfectă care se ocupă de tot, până și de tunsorile copiilor!

Kate Middleton este o mamă exemplară, iar aceasta este dovada

În această perioadă, Kate Middleton cu siguranță ne-a arătat că poate să le facă pe toate, de la numeroasele sale proiectele de sprijin pentru poporul britanic, la toate activitățile sale de zi cu zi de acasă.

Kate a dezvăluit recent că s-a ocupat în permanență de educația copiilor săi, aceasta făcând cu ei lecțiile și proiectele pentru școala online, dar nu numai. Ducesa de Cambridge a anunțat și că s-a ocupat de tunsorile copiilor săi, a Prințului George, în vârstă de 6 ani, și a Prințesei Charlotte, în vârstă de 5 ani.

„Kate cu siguranță este cea care a tuns părul lui George și al lui Charlotte pentru că este foarte competentă, iar copiii sunt obișnuiți să fie tunși acasă”, a dezvăluit o sursă publicației The Sun. „Carole Middleton (mama lui Kate – n.red.) le-a învățat pe Kate și pe sora sa, Pippa, cum să gătească și să tundă părul copiilor. Așa că pentru ele nu este mare lucru”.

Fiindcă aceștia sunt încă destul de mici, nu este nevoie de cine știe ce îngrijire. „Tunsoarea lui George este ușoară. Lui Charlotte îi place să nu aibă părul pe față și este destul de lung pentru o codiță. Ambii au părul ușor de tuns”, a continuat sursa.

Conform publicației, copiii regali beneficiază de obicei de un tratament oferit de stilistul lui Kate, Richard Ward, chiar la reședința lor de la Palatul Kensington, cu prețuri care variază între 45 și 75 de lire sterline de copil. De asemenea, Ward i-a lăsat kit-ul său profesional Ducesei ca să aibă toate ustensilele necesare în această perioadă. În ceea ce privește părul lui Kate, dădaca copiilor a fost cea care s-a ocupat de tunsoarea sa.

Citește și:
Palatul Kensington sare în apărarea lui Kate Middleton după cele mai recente știri despre Ducesă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people