Prințul Charles i-a pregătit o surpriză emoționantă Prințului George de ziua lui

Ziua Prințului George se apropie, iar Prințul Charles știe deja ce surpriză să-i facă acestuia. Cadoul său este unul sentimental și educațional, care l-a bucurat foarte tare pe Charles când avea vârsta micului prinț.

Prințul Charles i-a pregătit o surpriză emoționantă Prințului George de ziua lui

Ziua Prințului George se apropie, iar Prințul Charles se gândește deja la cadouri. Cu ocazia unui interviu radio acordat lui Alan Titchmarsh, Prințul Charles a mărturisit că vrea să-i dăruiască Prințului George același cadou pe care l-a primit când avea vârsta lui.

Prințul Charles a povestit că a crescut înconjurat de muzică, însă nu a experimentat nimic muzical până la vârsta de 7 ani. În acel an, bunica sa l-a dus să vadă spectacolul de balet Bolshoi, care venise pentru prima dată în Regatul Unit, iar acest lucru l-a impresionat.

„Bunica mea obișnuia să asculte muzică, așa că mereu auzeam ceva”, a spus Prințul Charles. „Însă cred că prima oară când chiar am devenit conștient a fost atunci când bunica mea, Regina Elisabeta, m-a dus la Coven Garden, la vârsta de 7 ani. A fost în 1956 la spectacolul susținut de baletul Bolshoi. A fost prima lor vizită în Regatul Unit și nu aș putea niciodată să uit acel moment incredibil”.

Acest eveniment a fost foarte important pentru Charles, iar acesta își dorește ca nepotul său, George, să aibă parte de aceeași experiență. „M-am simțit de-a dreptul inspirat”, a continuat el. „Iar din motivul acesta mi se pare foarte important ca bunicii sau alte rude să ducă copiii atunci când au o vârstă apropiată de 7 ani să experimenteze o formă de artă, să vadă un spectacol”.

Din păcate însă, din cauza situații actuale și pe fondul pandemiei de coronavirus, acest lucru nu este încă posibil, dar cu siguranță odată ce se va putea merge la spectacole, Prințul Charles îl va duce pe George. Iar cum ziua Prințului George este pe 22 iulie, sunt mari șanse ca Prințul Charles să îi poată oferi acest cadou emoționant.

Citește și:
Kate Middleton face dezvăluiri inedite despre copiii ei: „Prințul George este gelos”

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people