Prințul George și Prințesa Charlotte nu au voie să aibă prieteni apropiați la școală

Există locuri unde faptul că faci parte din familia regală vine la pachet cu numeroase beneficii, însă școala nu este unul dintre acestea.

Prințul George și Prințesa Charlotte nu au voie să aibă prieteni apropiați la școală

Prințul George și Prințesa Charlotte sunt moștenitori ai tronului britanic, însă tot trebuie să respecte regulile stricte de la școala unde învață, inclusiv pe cea care le interzice elevilor să aibă prieteni apropiați în rândul colegilor.

Mai exact, Thomas’s Battersea, școala unde învață Prințul George și Prințesa Charlotte, are instituită o regulă care interzice elevilor să invite doar anumiți colegi de clasă la petrecerile pe care le organizează în afara școlii.

Jurnalista britanică Jane Moore a explicat această regulă într-un interviu acordat emisiunii Loose Women. „Este chiar o școală extraordinară în special pentru faptul că eu cred că se concentrează pe amabilitate, ceea ce este un lucru foarte important și modul în care sunt îngrijiți și consiliați cei mici este demn de laudă. Există o regulă care susține că, dacă un copil organizează o petrecere, trebuie să își invite toți colegii din clasă. Este, de fapt un lucru bun, deoarece așa niciun copil nu se va simți exclus”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Jane Moore a mai precizat că școala îi descurajează pe copii să aibă prieteni foarte apropiați și pune accent pe relațiile de colegialitate dintre toți elevii, fără excepție. „Există numeroase îndemnuri scrise peste tot în școală, care îi încurajează pe cei mici să fie buni, darnici, dar cu toată lumea și din acest motiv nu se recomandă a face diferențe în clase și a avea colegi preferați.”

Părerea noastră este că această regulă este una benefică celor mici și, poate, ar trebui implementată și în școlile din România.

Citește și:
Meghan Markle a dezvăluit un detaliu inedit despre fiul său, Archie Harrison

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video