Prințul Charles a publicat o fotografie emoționantă cu ocazia zilei de naștere a Prințului Louis

Urările cu ocazia zilei de naștere a Prințului Louis continuă deoarece Prințul Charles a publicat o fotografie adorabilă și emoționantă cu nepotul său.

Prințul Charles a publicat o fotografie emoționantă cu ocazia zilei de naștere a Prințului Louis

Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a publicat o fotografie extrem de emoționantă cu ocazia zilei de naștere a Prințului Louis, care a împlinit doi ani.

Imaginea alb-negru îl înfățișează pe Prințul de Wales care îl ține în brațe pe nepotul său, Prințul Louis. „La mulți ani Prințului Louis, care astăzi împlinește doi ani”, a fost descrierea fotografiei publicată pe contul oficial de Instagram al Casei de Clarence.

Ducii de Cambridge au publicat mai multe fotografii care au o semnificație specială cu fiul lor, Prințul Louis, cu ocazia zilei lui de naștere. Imaginile făcute chiar de Kate Middleton la reședința din Norfolk îl arată pe Prințul Louis care a pictat cu palmele sale un curcubeu, care a ajuns să fie un simbol al speranței în Marea Britanie și în întreaga lume în timpul acestei crize provocate de coronavirus.

Fotografiile cu Prințul Louis au fost extrem de repede apreciate de fanii Familiei Regale, mai cu seamă că acesta nu a avut atât de multe apariții publice. În urmă cu o lună, el apărea într-un video alături de fratele său, Prințul George, și sora sa, Prințesa Charlotte, în care cu toții aplaudau, fiind un gest de mulțumire la adresa persoanelor care ajută în combaterea coronavirusului.

Citește și:
Modul inedit în care Prințul Charles s-a distrat în perioada izolării

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video