Modul inedit în care Prințul Charles s-a distrat în perioada izolării

Prințul Charles nu folosește tehnologia doar pentru a păstra legătura cu familia sa, acesta a descoperit acum și toate video-urile amuzante de pe online.

Modul inedit în care Prințul Charles s-a distrat în perioada izolării

Prințul Charles, fiul Reginei Elisabeta a II-a și urmașul la tronul britanic, în vârstă de 71 de ani, a scris un articol pentru revista Country Life Magazine în care a împărtășit câteva dintre activitățile sale online care l-au ajutat să-și ocupe timpul pe perioada carantinei.

„În aceste momente, am văzut cele mai utile moduri de-a folosi technologia – care ne ajută să lucrăm de acasă dar și să păstrăm legătura prin petreceri, jocuri și alte activități virtuale – și am descoperit și câteva dintre cele mai amuzante video-uri pe care l-am văzut în ultimul timp!”, a scris acesta.

Prințul Charles a lăudat, de asemenea, modul în care oamenii se ajută reciproc în timpul crizei, spunând că este „liniștitor să vezi că problemele scot tot ce este mai bun din oameni. Dincolo de zidurile spitalelor, centrele de îngrijire, operațile și tratamentele doctorilor, am putut să vedem și bunătate și grijă față de cei care au nevoie în toată țara”, a spus el. „Tineri care fac cumpărături pentru cei în vârstă, alții care dau telefoane celor care locuiesc singuri și slujbe religioase înregistrate și distribuite pe mail”.

Prințul Charles, care este un grădinar pasionat, a ținut să evidențieze rolul important pe care îl joacă fermierii din Regatul Unit în această pandemie. „Când a fost ultima dată când cineva s-a gândit de două ori la disponibilitatea unei sticle de lapte, sau a unei pâini, sau a legumelor proaspete?”, a spus acesta. „Brusc, aceste lucruri devin prețioase și apreciate. Dar, de fapt, așa ar trebui să fie dintodeauna. Alimentele nu se fac singure”, a continuat Prințul. „Dacă ultimele săptămâni au dovedit ceva, este clar că nu putem să le luăm ca atare. În acestă țară există 80,000 de fermieri care ne produc mâncarea…. De dimineată până seara, aceștia lucrează ca să producă mâncare – pentru noi. Iar noi le datorăm aprecierea noastă. Dar ei nu pot să reușească singuri”.

Prințul Charles a fost diagnosticat pozitic cu coronavirus, dar a fost ulterior declarat vindecat și d atunci își contiună activitațile de acasă. Cu toate acestea, Charles a desfășurat prima ceremonie virtuală de deschidere pentru un nou spital temporar din Londra care se ocupă de pacienți cu coronavirus. În acest video, el a mulțumit tuturor celor care au lucrat la acest proiect, care a fost construit în doar 9 zile.

„M-am aflat printre cei norocoși, care au luat o formă ușoară a virusului Covid-19. Dar pentru alții sunt sigur că este mult mai greu. Mă simt acum ușurat că toată lumea va avea acces la toată ingrijirea necesară de care ar avea nevoie și la șansa de a se întoarce la o viață normală”, a spus acesta.

Citește și:
Regretul pe care l-a avut Prințul Charles la nașterea Prințului Harry

Text: Alexandra Dima
Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people