Palatul Kensington sare în apărarea lui Kate Middleton după cele mai recente știri despre Ducesă

În urmă cu câteva zile, revista Tatler a publicat un articol despre Kate Middleton, în care se vorbea și despre conflictul dintre aceasta și Meghan Markle.

Palatul Kensington sare în apărarea lui Kate Middleton după cele mai recente știri despre Ducesă

Deși nu obișnuiesc să răspundă la articolele care apar în presă despre familia regală britanică, reprezentanții de la Palatul Kensington au făcut o excepție, dând publicității o declarație cu privire la articolul din Tatler despre Kate Middleton.

„Acest articol conține un val de inexactități și lucruri false care nu au fost confirmate cu Palatul Kensington înainte de publicare”, se arată în declarația oficială dată de reprezentanții Palatului Kensington. Deși nu se specifică exact care ar fi acele lucruri false și inexactități, mai multe surse regale au declarat pentru publicațiile din Marea Britanie că este vorba despre afirmațiile conform cărora Ducesa de Cambridge este „furioasă” și se simte „captivă” și „epuizată” din cauza cantității de atribuții care i-au revenit după plecarea lui Meghan și a lui Harry.

Purtătorul de cuvând al publicației Tatler a precizat pentru Entertainment Tonight că Palatul Kensington a știut despre articolul care a fost publicat. „Redactorul șef Tatler, Richard Denne, susține modul în care a fost redactat articolul de către reporterul Anna Pasternak și are încredere în sursele acesteia. Palatul Kensington a știut de acum câteva luni că urmează să publicăm articolul ‘Catherine the Great’ și le-am solicitat sprijinul pentru realizarea acestuia. Faptul că ei neagă că au știut de articol este categoric fals”, se arată în comunicatul Tatler.

În articolul controversat publicat de Tatler sunt citate mai multe surse apropiate familiei regale britanice. Acestea susțin că Ducii de Cambridge au rămas cu o cantitate „enormă” de îndatoriri și, deși își doreau să fie alături de copiii lor în adevăratul sens al cuvântului, nu mai pot face asta fiind practic abandonați de Ducii de Sussex.

„Nu mai pot nici să-și ducă dimineața copiii la școală, deoarece responsabilitățile pe care le au acum sunt enorme”. Kate, în ciuda situației în care se află, continuă să „zâmbească și să se îmbrace în mod corespunzător”, a explicat o altă sursă, dar „este furioasă din cauza volumului de muncă mai mare pe care îl are și se simte epuizată și captivă”. „Lucrează la fel de mult ca un director executiv de top, care trebuie să fie disponibil tot timpul, fără a beneficia de limite sau prea multe vacanțe”, a mai adăugat sursa. „Kate înțelege că singurul credo al Familiei Regale este datoria. În timp ce cu ducii de Sussex lucrurile se află într-o continuă incertitudine”.

Mai mult decât atât, se vorbește și despre cum ar fi început conflictul dintre Kate Middleton și Meghan Markle. Se pare că totul a pornit chiar în perioada nunții lui Meghan și Harry, când Kate dorea ca domnișoarele de onoare să urmeze protocolul stabilit în ceea ce privește vestimentația, dar Markle s-a opus. „La repetițiile pentru nuntă a avut loc un incident. Era o zi foarte călduroasă și, se pare, că a existat o ceartă asupra faptului dacă domnișoarele de onoare trebuie să poarte dres sau nu. Kate, conform protocolului, a considerat că ar trebui. Meghan nu a vrut.”

Fotografiile de la nuntă par să indice faptul că Markle a câștigat acea dezbatere, dar un insider al casei regale a mai adăugat: „În palat se aud numeroase povești ale personalului spunând despre Meghan că ar fi un coșmar și nu se comportă cum ar trebui, dar despre Kate nu s-a auzit niciodată așa ceva.” Un alt apropiat a mai adăugat pentru Tatler: „Kate își păstrează personalul, Meghan nu. Asta nu vă spune nimic despre ea?”

Citește și:
Pe fondul epidemiei de coronavirus, Prințul Carl Philip al Suediei s-a alăturat forțelor armate

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video