Prințul William dezvăluie cum a reușit să scape de atacurile de anxietate

Prințul William dezvăluie într-un nou documentar cum a reușit să combată atacurile de panică și anxietatea față de vorbitul în public.

Prințul William dezvăluie cum a reușit să scape de atacurile de anxietate

Prințul William a colaborat recent cu BBC pentru a crea un nou documentar în care vorbește despre sănătatea mintală. Documentarul „Football, Prince William and Our Mental Health”, care a fost lansat ieri, urmărește campania Prințului William prin care încurajează publicul britanic să se adreseze acestor probleme prin intermediul fotbalului.

Documentarul îl urmărește pe Prințul William la diverse întâlniri cu figuri importante din lumea fotbalului, precum Joe Hart, Frank Lampard și Tyrone Mings, în care abordează subiectul sănătății mintale prin prisma sportului. Review-urile au fost cât se poate de pozitive, Prințul primind laude pe Twitter de la fanii săi.

În acest documentar, Prințul William a fost și el întrebat dacă a suferit de anxietate, din cauza vieții sale publice și a faptului că se află constant în atenția lumii întregi. „În anumite zile, dar și mai ales pentru anumite discursuri, în special atunci când eram mai tânăr, cu siguranță am simțit anxietate de genul, ‘Oh, trebuie să meargă bine pentru că mulți oameni mă vor urmări'”, a spus el. „Într-un mod ciudat, lucrul care m-a ajutat foarte mult, de care nu-mi dădeam seama atunci, era – acum port lentile de contact – faptul că vederea mea începuse să se înrăutățească odată cu înaintarea în vârstă și înainte nu purtam lentile când lucram”, a explicat Prințul.

„Așadar, atunci când țineam un discurs nu puteam să văd fețele nimănui și asta m-a ajutat foarte mult pentru că vedeam pur și simplu niște chipuri neclare„, a mai adăugat el. Prințul William a continuat prin a explica cum l-a ajutat enorm acest lucru în ceea ce privește anxietatea sa față de public, pentru că „nu poți să simți toată presiunea că toată lumea din încăpere se uită la tine”.

Documentarul îl urmărește pe Ducele de Cambridge călătorind prin Marea Britanie și promovând proiectul său, Heads Up, care încurajează bărbații să vorbească despre probleme lor privind sănătatea mintală.

Citește și:
Prințul Charles i-a pregătit o surpriză emoționantă Prințului George de ziua lui

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video