Jennifer Lopez a mărturisit că a suferit de depresie în timpul pandemiei

Într-un interviu acordat recent unui post de radio, Jennifer Lopez a vorbit despre momentele mai puțin plăcute prin care ea și familia sa au trecut în timpul pandemiei de coronavirus.

Jennifer Lopez a mărturisit că a suferit de depresie în timpul pandemiei

Deși Jennifer Lopez a fost extrem de activă în ultimul timp pe rețelele sociale, postând clipuri video din timpul antrenamentelor sau imagini alături de familia sa în care dezvăluia faniilor săi cum își petrece carantina, se pare că perioada pandemiei nu a fost deloc ușoară pentru artistă.

Într-un interviu recent acordat emisiunii radio El Zol 107.9, J.Lo a vorbit cu sinceritate despre momentele dificile din ultimpul timp, mărturisind chiar că a suferit de depresie.

„Știi cum e, nu e ușor. Și în perioada acestei pandemii cred că toți am avut un moment în care am fost depresivi sau ne-a fost frică fiindcă nu știam ce o să urmeze”, a declarat Jennifer Lopez.

Aceleași sentimente l-au încercat și pe logodnicul ei, Alex Rodriguez, care a adăugat că „Am avut multe momente în care m-am simțit foarte rău, și copiii mei la fel, toată lumea din casă.”

Jennifer Lopez le-a recomandat celor care trec prin situații similare să facă lucrurile care le aduc plăcere și să nu se dea bătuți, chiar dacă nu traversează cea mai bună perioadă: „Fă puțin sport, fă ceva care te va face să te simți bine. Gătește ceva ce îți place, mobilizează-te și mergi mai departe.”

Aceasta a mărturisit și că pandemia de coronavirus nu a afectat-o doar pe ea, ci și pe cei doi copii ai săi, Emme și Maximilian.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„A fost un moment în care Emme, fiica mea, a venit la patul meu plângând. ‘De ce se întâmplă asta? Îmi e dor de prietenii mei. De ce se întâmplă asta cu viețile noastre?’. I-am răspuns că uneori lucrurile se schimbă, și când se întâmplă asta e puțin dureros. Dar va fi spre binele tuturor. Uneori trebuie să trăiești momentele astea și să rămâi puternică și recunoscătoare, pentru că avem atât de multe. Suntem sănătoși, suntem împreună, și ne iubim”, a declarat Jennifer Lopez.

Citește și:
Cum arată Jennifer Lopez fără machiaj

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video