Iulia Vântur, prima reacție după ce s-a speculat că relația dintre ea și Salman Khan ar fi ajuns la final

Iulia Vântur a reacționat după ce s-a speculat că relația dintre ea și Salman Khan ar fi ajuns la final.

Iulia Vântur, prima reacție după ce s-a speculat că relația dintre ea și Salman Khan ar fi ajuns la final

Iulia Vântur s-a bucurat în România de o carieră în plină ascensiune, având în vedere succesul emisiunii „Dansez pentru tine”, pe care a prezentat-o alături de Ștefan Bănică. Fosta prezentatoare TV a părăsit România în 2012 și locuiește în India, acolo unde și-a construit o carieră în muzică și film și a reușit să cucerească Bollywood-ul. 

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de mai bine de 10 ani și au fost mereu rezervați în ceea ce privește declarațiile privind viața lor personală. Artista a petrecut o bună perioadă de timp în România, departe de India și partenerul său, iar fanii i-au urmărit cu mare atenție fiecare apariție, atât pe social media, cât și în presă sau la posturile de televiziune.

Fanii care o urmăresc pe social media au fost destul de surprinși să vadă că artista apreciază în ultima vreme mai multe postări care conțin citate motivaționale despre despărțire.

„Poate că nu mai e momentul să te gândești la iubire, ci să te gândești la tine. Poate că acesta este momentul în care ești provocat să fii propriul tău salvator. Să fii propriul tău loc sigur. Poate că în acest moment ți se reamintește că oamenii care au plecat nu au făcut decât să te conducă înapoi la tine însuți, nu au făcut decât să te conducă aici. Iar aici ești în regulă cu tine, te reconstruiești, te adaptezi, te repari și îți recuperezi toate bucățile cu care i-ai lăsat să plece. Același tip de iubire pe care ai oferit-o întotdeauna celorlalți. Aici nu-ți grăbești inima, nu depinzi de o altă ființă umană pentru a o repara. În schimb, aici faci asta de unul singur, te vindeci.”, este mesajul pe care Iulia Vântur l-a apreciat pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Cum a reacționat Iulia Vântur la zvonurile privind despărțirea de Salman Khan

Prezență constantă în social media, Iulia Vântur a transmis un mesaj pertinent celor care au lansat supoziții cu privire la despărțirea ei de Salman Khan prin intermediul unui InstaStory, menit a pune capăt acestor zvonuri.

„Se ia un quote oarecare (postat pentru că e un quote foarte bun), chiar dacă nu are legătură cu subiectul și se face o ‘mare știre de senzație’. Dragii mei, eu nu îmi trimit ‘mesaje cu subînțeles’ pe insta, am cale directă, dacă am ceva de comunicat. Însă, cu părere de rău, vă spun că știrea voastră este falsă. Și o ‘persoană apropiată a mea’ nu ar da niciodată asemenea declarații. Hai să fim sănătoși… vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea!’, a scris Iulia Vântur, în mediul online.

Citește și:
Alexandru Pițurcă, declarații despre zvonurile conform cărora s-ar fi despărțit de Cristina Ich

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people