Bogdan Vlădău, declarații despre relația pe care a avut-o cu Iulia Vântur

Bogdan Vlădău a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o în trecut cu Iulia Vântur.

Bogdan Vlădău, declarații despre relația pe care a avut-o cu Iulia Vântur

Bogdan Vlădău și soția lui, Gina Chirilă, au fost invitați în cadrul podcast-ului Acasă la Măruță. Cei doi au vorbit despre relația lor, provocările din spatele vieții de model, dar și despre experiențele din trecut. 

Cu mult înainte ca Bogdan Vlădău să formeze un cuplu cu Gina Chirila, el a fost împreună cu Iulia Vântur. Acesta a făcut câteva mărturisiri despre relația de scurtă durată pe care au avut-o. 

„Am avut o relație foarte frumoasă (n.r- cu Iulia Vântur), foarte scurtă ce-i drept. Da, un om foarte mișto din toate punctele de vedere”, a spus Bogdan Vlădău. „Dar eu nu am probleme cu trecutul”, a adăugat Gina Chirilă.

„A fost un trecut tumultuos, ce-i drept. Trebuie să te bucuri de el, că e în trecut, adică sunt experiențele care te definesc pe tine până la urmă și nu poți să le negi. Dar important este să evoluezi, să mergi înainte și să înveți”, a completat Bogdan Vlădău.

Bogdan Vlădău și Gina Chirila au discutat în cadrul podcast-ului realizat de Cătălin Măruță și despre începutul relației lor. Aceștia trăiesc de 10 ani o poveste de dragoste și s-au căsătorit civil în vara anului 2017. În mai 2020 au devenit pentru prima dată părinți, modelul aducând pe lume o fetiță, Katia.

„Avea 18 ani împliniți când ne-am cunoscut. Era Facebook-ul atunci în vogă și am zis să-i scriu. Aveam vreo 32 de ani atunci. Mă știa lumea și încă eram foarte jucător pe piață. Am văzut-o pe Facebook și a început pur și simplu ca o glumă. I-am scris, nu mi-a răspuns foarte mult timp, cred că vreo două luni. La un moment dat mi-a răspuns ceva pe lângă subiect și am insistat. Până la urmă a acceptat”, a povestit Bogdan Vlădău. 

Între Bogdan Vlădău și Gina Chirilă există o diferență de vârstă de 15 ani. Modelul a recunoscut că s-a întâlnit cu actualul partener în cadrul unei petreceri, acceptând invitația din partea lui pentru că și-a dorit să facă pe altcineva gelos. 

„Era foarte frumos, dar era pericol. Dar, ne-am întâlnit la o petrecere. Și m-a invitat la petrecerea asta și am acceptat pentru că am vrut să fac pe altcineva gelos. Ceea ce este foarte urât și nu faceți asta. Și chiar l-am făcut foarte gelos”, a declarat Gina Chirilă. 

„Cel puțin un an de zile ne-am jucat așa. Ea nu avea cum să ia ceva în serios la 18 ani. (…) La noi n-a început ca o nebunie. A crescut relația foarte frumos și nu s-a stins. Am crescut împreună din foarte multe puncte de vedere”, a mai spus Bogdan Vlădău despre începutul relației cu Gina Chirilă. 

Citește și:
Jorge, declarații surprinzătoare despre momentele de infidelitate din căsnicia lui: „Am evoluat ca și cuplu'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people