Surpriza majoră pe care Cătălin Măruță i-a pregătit-o, în direct, Iuliei Vântur: „Este cel mai frumos cadou”

Iulia Vântur a fost prezentă în platourile emisiunii pe care Cătălin Măruță o moderează la PRO TV.

Surpriza majoră pe care Cătălin Măruță i-a pregătit-o, în direct, Iuliei Vântur: "Este cel mai frumos cadou"

Iulia Vântur a avut în România o carieră în plină ascensiune, dacă stăm să ne gândim la succesul emisiunii „Dansez pentru tine”, pe care a prezentat-o alături de Ștefan Bănică. De mai mulți ani, vedeta locuiește în India, acolo unde și-a construit o carieră în muzică și film, pentru care este apreciată. 

Iulia Vântur filmează în această perioadă pentru o producție cinematografică în Turcia, însă vine în România de fiecare dată când are ocazia. Așa s-a întâmplat și de această dată și a fost prezentă în platourile emisiunii pe care Cătălin Măruță o moderează la PRO TV.

Prezentatorul i-a pregătit o surpriză de zile mari, mai ales că Iulia Vântur declarase într-un interviu anterior că pe perioada cât stă în India simte lipsa pufuleților și a dulciurilor din copilărie.

Cătălin Măruță a surprins-o pe actriță cu două boluri mari pline cu pufarine și eugenii, dar și o roabă plină cu pungi cu pufuleți.

„Nu cred! Ăsta este cel mai frumos cadou, să știi! Mulțumesc frumos! Fetele, mama, prietenele mele, cine vine la mine, dacă ne întâlnim pe undeva, oriunde în lume, îmi aduc un băgăjel cu tot felul de chestii din astea…”, a declarat Iulia Vântur la vederea surprizei.

Iulia Vântur își pregătește revenirea în televiziune

Iulia Vântur s-a întors recent în România și a făcut dezvăluiri despre planurile de a reveni în televiziune, însă, spre dezamăgirea fanilor, nu a oferit foarte multe detalii despre proiect.

„Lucrez la un format de televiziune al meu, dar o să vorbesc mai multe când va fi cazul. Aproape l-am terminat. O să fie un show internaţional”, a declarat Iulia Vântur pentru Click!.

„Sunt fericită că dansez şi să cânt. Tocmai am lansat, acum, trei melodii noi. Nu ştiu dacă este cineva interesat, aici, în ţară. Nu m-am gândit că publicul din România ar fi curios să asculte piesele pe care le cânt eu în hindi. Mă bucur însă că cei de aici sunt, în continuare, mândri de mine, de ce fac eu acolo. Îmi creşte inima să ştiu că românii mă apreciază. Pentru că aprecierea oamenilor de la tine, de acasă, e cea mai importantă”, a mai declarat Iulia, pentru sursa citată.

Citește și:
Augustin Viziru, declarații emoționante despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit tată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people