Imagini inedite cu Prințul William și Kate Middleton, surprinse înainte de căsătoria celor doi. VIDEO viral

Imaginile cu Prințul William și Kate Middleton au devenit virale pe TikTok, strângând peste 4 milioane de vizualizări.

Imagini inedite cu Prințul William și Kate Middleton, surprinse înainte de căsătoria celor doi. VIDEO viral

Chiar dacă acum Prințul William și Kate Middleton sunt extrem de rezervați și de precauți când vine vorba de aparițiile lor în public, lucrurile nu au stat întotdeauna așa. Într-un clip video ce a ajuns viral pe TikTok, îi putem vedea pe Ducii de Cambridge petrecând și distrându-se de minune alături de prietenii lor. Imaginile, care au strâns peste 4 milioane de vizualizări, au fost surprinse înainte ca cei doi să se căsătorească și să devină părinți.

@danideeeee1 party hard 😅 like normal young people 😊 #katemiddleton #princewilliam #duchessofcambridge #dukeofcambridge #royalfamily #fyp #royal #party ♬ Hard Times – Paramore

Kate Middleton și Prințul William s-au cunoscut în timpul facultății, încă din 2001, ca studenți ai Universității St. Andrews din Scoția. „Cu siguranță aveau o chimie”, a declarat recent Laura Warshauer, studentă și ea la aceeași universitate și colegă de apartament cu cei doi.

„De fiecare dată când Kate era în cameră, Will era atent la ea, evident”, continuă Warshauer. „Când stăteam la prânz în sala de mese și ei doi vorbeau, era minunat să vezi cât de natural venea totul, cum aveau atât de multe să își spună. Acum că îmi amintesc, erau toate momentele astea mărunte – chiar anumite momente în care îmi spuneam: ‘Uau, asta chiar ar putea fi ceva.'”

Și chiar așa a fost – din al doilea an de facultate, cei doi s-au mutat împreună cu alți doi prieteni, într-un apartament cu 4 camere, și erau adeseori văzuți venind la cursuri împreună.

Kate Middleton și Prințul William au vorbit de asemenea despre primele momente ale relației lor.

„Cred că m-am înroșit toată când te-am întâlnit prima dată, eram foarte timidă și emoționată că urmează să te cunosc”, a recunoscut Kate Middleton, spre soțul ei. „Ne-a luat ceva timp să ajungem să ne cunoaștem, dar am devenit totuși prieteni apropiați, chiar destul de devreme.”

„Ne-am mutat împreună ca prieteni. Locuiam și cu alți colegi, de asemenea, și cumva de acolo a înflorit totul”, a adăugat și Prințul William. „Pur și simplu ne vedeam mai mult și stăteam mai mult unul cu celălalt.”

Citește și:
Prințul Harry, despre momentul când a realizat că Meghan Markle este „sufletul lui pereche': „Linia mea de salvare'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people