Prințul Harry, despre momentul când a realizat că Meghan Markle este „sufletul lui pereche”: „Linia mea de salvare”

Prințul Harry a ținut un discurs emoționant despre dragostea sa pentru Africa, dar în care i-a făcut o declarație de dragoste soției sale, Meghan Markle.

Prințul Harry, despre momentul când a realizat că Meghan Markle este „sufletul lui pereche”: „Linia mea de salvare”

Prințul Harry i-a transmis soției sale, Meghan Markle, o urare specială în timpul discursului său de la Națiunile Unite, unde a vorbit și despre mama sa, Prințesa Diana, dar și despre dragostea sa pentru Africa. În cadrul unui eveniment oficial, ducele de Sussex i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă partenerei sale de viață.

Cuplul a apărut luni la New York, unde Harry s-a adresat adunării în cadrul Zilei Nelson Mandela. În timpul discursului, prințul Harry a vorbit despre propria pasiune pentru Africa încă de la prima sa vizită la vârsta de 13 ani, inclusiv despre modul în care aceasta l-a legat de două femei importante din viața sa: soția sa, Meghan, și mama sa, prințesa Diana.

Prințul Harry, declarație de dragoste pentru Meghan Markle

„În cea mai mare parte a vieții mele, a fost linia mea de salvare, un loc în care am găsit pacea și vindecarea de nenumărate ori. Este locul unde m-am simțit cel mai aproape de mama mea și unde am căutat alinare după ce a murit și unde am știut că am găsit un suflet pereche în soția mea”., a declarat prințul Harry.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Meghan, în vârstă de 40 de ani, și Prințul Harry, în vârstă de 37 de ani, au călătorit împreună în Africa de mai multe ori, inclusiv o vizită în Botswana la începutul relației lor, în vara anului 2016, după doar două întâlniri pe parcursul a două zile consecutive la Londra. Harry s-a asigurat că Meghan va avea mereu o amintire a locului special, alegând un diamant din Botswana ca piesă centrală a inelului ei de logodnă. De asemenea, piatra are și de două diamante mai mici din colecția personală a Prințesei Diana.

„Am reușit să o conving să vină și să mi se alăture în Botswana. Am campat unul cu celălalt sub stele. A venit și s-a alăturat mie timp de cinci zile acolo, ceea ce a fost absolut fantastic. Așa că apoi am fost cu adevărat singuri, ceea ce a fost crucial pentru mine pentru a mă asigura că avem șansa de a ne cunoaște unul pe celălalt”., a mai spus Prințul.

Harry, care a numit Africa „a doua sa casă”, a făcut atât călătorii publice, cât și private în această țară de-a lungul anilor. El a ajutat la lucrări de conservare, în special în ceea ce privește rinocerii și elefanții, pe lângă faptul că a ajuns să cunoască oamenii și luptele lor.

Citește și:
Răzvan Simion, dezvăluiri despre fiica sa, Ianca: „Problemele s-au schimbat'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video