Răzvan Simion, dezvăluiri despre fiica sa, Ianca: „Problemele s-au schimbat”

Răzvan Simion a vorbit despre relațiile amoroase ale fiicei sale, Ianca, și ce părere are despre acest subiect.

Răzvan Simion, dezvăluiri despre fiica sa, Ianca: „Problemele s-au schimbat”

Răzvan Simion este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi, dar care a preferat de-a lungul timpului să își păstreze viața personală privată. Acesta se bucură din plin de timpul petrecut alături de cei dragi.

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este mândrul tată a doi copii, o fată pe nume Ianca și un băiat, Tudor. Frumoasa sa fiică are 18 ani și este deja o domnișoară în toată regula. Când vine vorba despre relația cu fata lui, Răzvan Simion este un tată cât se poate de deschis și este conștient de fiecare etapă prin care trec copiii lui.

Răzvan Simion, despre relațiile amoroase ale fiicei sale

Întrebat ce părere are despre relațiile amoroase ale fiicei sale, Răzvan Simion a spus că este foarte calm în această privință. Ba mai mult, prezentatorul TV a precizat că este mai docil decât se aștepta la această vârstă și nu își face probleme când vine vorba despre prietenii fiicei sale, Ianca.

„De ce să nu îmi vină să cred că am copiii așa mari? Ce mi i-a făcut altcineva? Asta e o unitate de măsură a experienței pe care o ai tu în viață. Faptul că ți-au crescut copiii și problemele s-au schimbat. Se spune: copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mai mari. Eu nu am avut nici probleme mici, nici probleme mari cu ei. Acum e adevărat că avem în vară majoratul, avem chestii. Sunt incredibil de evoluat spiritual pentru ce mă gândeam eu că o să fiu. Sunt foarte docil, chiar aș putea spune, fără să fiu prost în a aprecia relațiile ei. Eu mă gândeam, când era ea mai micuță, că o să fac ca toți dracii, dar nu. Sper să mă țină chestii asta. Chiar ea mi-a zis că sunt surprinzător de calm”, a declarat Răzvan Simion pentru EGO.ro.

Răzvan Simion are o relație foarte apropiată de copiii săi din fostul mariaj. Ba mai mult, la scurt timp după ce s-a afișat alături de partenera sa, Daliana Răducan, acesta le-a făcut cunoștință cu adolescenții care au fost încântați. Prezentatorul TV a distribuit ulterior imagini alături de copii și iubita lui, în care păreau cât se poate de relaxați și fericiți.

Citește și:
Ce mesaj emoționant i-a transmis Loredana Groza fiicei sale, Elena, cu ocazia împlinirii a 24 de ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people