Declarațiile neașteptate făcute de Lidia Buble despre Răzvan Simion, la 2 ani de la despărțire

Lidia Buble a făcut declarații despre fostul ei partener, Răzvan Simion, de care s-a despărțit în urmă cu doi ani.

Declarațiile neașteptate făcute de Lidia Buble despre Răzvan Simion, la 2 ani de la despărțire

Lidia Buble a vorbit despre fostul ei partener, Răzvan Simion, alături de care a format un cuplu timp de cinci ani. Artista și prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de pe Antena 1 s-au despărțit în vara anului 2020. Deși s-au separat, cei doi încă mai lucrează împreună, reușind să separe partea sentimentală de cea profesională.

Lidia Buble a fost invitată în emisiunea „Duet cu Alexandra” și a vorbit despre cariera ei muzicală. Artista a recunoscut că Răzvan Simion a avut un rol important asupra carierei ei. 

„Omul de la care am învățat cele mai multe pe toate planurile a fost Răzvan. El m-a învățat și foarte multă muzică, pentru că știe multă muzică, deși este prezentator TV. M-a învățat foarte multă muzică și nu numai. Are gusturi rafinate. Artista pe care o îndrăgesc cel mai mult și pe care regret că nu am cunoscut-o și auzit-o live este Laura Stoica. Este artistul meu de suflet.”

Summer Fashion Inspiration cu Maurice Munteanu
Editorul de modă ELLE Maurice Munteanu îți arată cum să porți cu succes piesele noului sezon

Lidia Buble a vorbit și despre pauza pe care a luat-o de la rețelele de socializare în urmă cu câteva luni. Cântăreața a povestit că s-a sfătuit cu prezentatorul TV, cel care a și sprijinit-o în această alegere. Artista simțea că nu se mai regăsește și că nu mai are inspirație, motiv pentru care a preferat să facă o pauză.

„Am avut nevoie de pauza aia foarte mult să-mi încarc bateriile. Nu mă mai prea regăseam. Nu a fost strategie de marketing. Total a pornit într-o zi când vorbeam cu Răzvan și zic: „Simt că am obosit. Simt că nu mai am inspirație, simt că trebuie să iau o pauză, simt că nu mă mai regăsesc”. Mă uitam în oglindă și ziceam: „Cine e fata asta?”. Eu, care în fiecare zi eram cu zâmbetul pe buze și cu chef de viață, să fac de toate. Mi-a zis: „Ia o pauză, ce te oprește?”. Mi-era frică, cumva, pentru că social media e la putere în zilele noastre. Mi-a fost teamă, dar am zis că mai presus de toate este să fiu eu bine cu mine, ca să pot să încarc oamenii de acasă cu energie faină, să vin cu muzică bună, să inspir oameni. Și mi-a prins bine. Revenirea mea a fost foarte apreciată. Nu pot decât să mă bucur”, a mai spus Lidia Buble în emisiunea „Duet cu Alexandra.”

Citește și:
Anunțul special făcut de Adela Popescu pe rețelele de socializare: „O zi importantă'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people