Anunțul special făcut de Adela Popescu pe rețelele de socializare: „O zi importantă”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton

Anunțul special făcut de Adela Popescu pe rețelele de socializare: "O zi importantă"

Adela Popescu este prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea de la PRO TV, dar și mamă a trei copii. Vedeta reușește de fiecare dată să își împartă eficient timpul între carieră și familie, iar cei trei băieți ai săi se bucură de fiecare moment pentru cu mama lor. Ba mai mult, Adela Popescu nu uită nici de comunitatea sa de pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu fanii ultimele noutăți din viața ei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit în anul 2015 și au împreună trei băieți, pe Adrian, Alexandru și Andrei.

Prezentatoarea PRO TV a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram un moment special din viața ei. Este vorba despre fiul ei cel mare, Alexandru, care și-a serbat ziua de naștere, el împlinind 6 ani.

Mai mult decât atât, aniversarea a coincis cu ultima zi de grădiniță a lui Alexandru, așa că Adela Popescu a imortalizat momentul și a distribuit o fotografie specială pe contul ei de Instagram în care prezentatoarea apare alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și micuțul sărbătorit pentru care i-au pregătit și un tort special.

„A fost o zi importantă la grădi!”, a mărturisit Adela Popescu pe social media.

Summer Fashion Inspiration cu Maurice Munteanu
Editorul de modă ELLE Maurice Munteanu îți arată cum să porți cu succes piesele noului sezon

În luna iulie a anului 2021, Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară. În cadrul unui interviu pentru revista VIVA!, cei doi au făcut mărturisiri despre viața de familie și provocările întâmpinate până acum în creșterea celor trei copii. 

„Ușor nu este nici cu un copil, vă închipuiţi cum e cu trei… Dar nu ne-am vărsat niciodată oboseala, surmenarea unul asupra celuilalt. Cel puţin încercăm să facem asta. Într-adevăr, treaba cu copiii, atunci când sunt mulţi, e delicată și poți cădea repede în capcană, ceea ce noi încercăm să nu se întâmple”, a declarat Radu Vâlcan

Adela Popescu a povestit că sunt situații în care se simt depășiți, însă au reușit să gestioneze aceste momentele dificile pe care le-au întâmpinat.

„Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi, dar atunci intervine cel mai puţin obosit şi preia frâiele. Un ajutor uriaş, poate chiar unul dintre motivele pentru care am avut curajul să facem trei copii, a fost disponibilitatea totală a mamei mele. Fără ea nu ştiu cum am fi reuşit.”

Citește și:
Anca Dumitra, actrița din apreciatul serial Las Fierbinți, apariție rară alături de partenerul ei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people