Regina Elisabeta a II-a, declarație neașteptată despre absența lui Meghan Markle de la înmormântarea Prințului Philip

Autorul Tom Bower scrie în cartea sa biografică ce părere ar fi avut Regina Elisabeta a II-a pentru faptul că Meghan Markle a lipsit de la înmomrântarea Prințului Philip.

Regina Elisabeta a II-a, declarație neașteptată despre absența lui Meghan Markle de la înmormântarea Prințului Philip

Regina Elisabeta a II-a și-a exprimat în privat ușurarea că Meghan Markle nu va participa la înmormântarea Prințului Philip, susține o nouă biografie. Autorul Tom Bower scrie că monarhul îndurerat le-a spus „consilierilor regali de încredere” în dimineața în care trebuia să-și înmormânteze soțul la Windsor: „Slavă Domnului că Meghan nu vine”.

Ce părere a avut Regina Elisabeta a II-a despre absența lui Meghan de la înmormântare

Afirmația este făcută într-o nouă carte, „Revenge: Meghan, Harry și războiul dintre soții Windsor”. Bower este cunoscut ca un jurnalist de investigație de top, care a scris anterior biografii neautorizate ale lui Boris Johnson, Richard Branson și Robert Maxwell. Cartea, care este publicată în The Sun și The Times, spune: „În castelul Windsor, regina se pregătea să dea ochii cu publicul într-una dintre cele mai triste zile din viața ei. Philip fusese stânca ei în ultimii 70 de ani”.

„Pentru a se conforma restricțiilor Covid, ea avea să jelească singură în interiorul capelei. ‘Slavă Domnului că Meghan nu vine’, a spus monarhul cu voce clară către ajutoarele sale de încredere”, scrie autorul în carte.

Biograful a susținut că a făcut această observație la Castelul Windsor, în timp ce se pregătea să meargă la Capela St George pentru slujbă, unde lumea a urmărit la televizor cum stătea singură din cauza restricțiilor Covid. Se crede că presupusa observație se referă doar la drama din jurul speculațiilor legate de faptul că atât Harry, cât și Meghan vor zbura din SUA într-un moment de doliu în familie, spre deosebire de orice animozitate personală față de Meghan din partea monarhului.

Palatul nu a comentat afirmațiile

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze afirmațiile. Dar surse apropiate ale reginei au pus la îndoială faptul că monarhul s-ar fi concentrat „pe altceva decât pe soțul ei, ducele de Edinburgh, în ziua înmormântării lui”.

Palatul își face în general obicei din a refuza să comenteze biografii despre membrii Familiei Regale, care sunt numeroase. În timp ce prințul Harry a participat la funeraliile regretatului său bunic, pe 17 aprilie anul trecut, ducesa de Sussex a anunțat că medicii ei nu i-au permis să zboare din SUA, deoarece era însărcinată în șapte luni cu cel de-al doilea copil al său, Lilibet. Ea s-a alăturat lui Harry în postarea unui omagiu online adus lui Philip și a trimis o coroană de flori.

Citește și:
Cum reacționează Delia la criticile din online?

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people