Ce s-a întâmplat cu acuzațiile de bullying care i-au fost aduse lui Meghan Markle anul trecut

Palatul Buckingham a decis să „îngroape”” rezultatul anchetei în care Meghan Markle era acuzată de bullying.

Ce s-a întâmplat cu acuzațiile de bullying care i-au fost aduse lui Meghan Markle anul trecut

Anul trecut, mai mulți foști angajați ai lui Meghan Markle au susținut că au fost agresați în nenumărate rânduri de Ducesa de Sussex. Cu toate că identitatea lor nu a fost dezvăluită, poveștile lor au fost publicate în The Sunday Times. Aceștia au afirmat că au fost victimele bullying-ului și că atitudinea lui Meghan chiar i-a determinat pe doi dintre ei să părăsească Palatul.

Avocații lui Meghan au declarat la momentul respectiv pentru The Sunday Times că Ducesa de Sussex a crezut că personalul ei era fericit și au negat acuzațiilor conform cărora ea și prințul Harry ar fi agresat-o pe secretara lor, Samantha Cohen.

Aceeași publicație a raportat că fostul secretar de comunicare al cuplului, Jason Knauf, a depus o plângere în octombrie 2018, prin care încerca să îi convingă pe membrii familiei regale își protejeze personalul.

Purtătorul de cuvânt al lui Meghan Markle a declarat atunci pentru E! News că „Ducesa este întristată de acest ultim atac la adresa caracterului său, mai ales fiindcă ea însăși a fost ținta bullying-ului și i-a sprijinit pe cei care au experimentat durere și traume. Este hotărâtă să își continue munca, să aducă compasiune în întreaga lume și va continua să fie un exemplu făcând ceea ce este corect și bine.”

În acest context, Palatul Buckingham a lansat o anchetă pentru a investiga dacă acuzațiile sunt într-adevăr reale. Deși toată lumea aștepta ca rezultatul să fie publicat în acest an, surse apropiate familiei regale au declarat că acest lucru nu se va întâmpla niciodată. Potrivit The Sunday Times, ancheta va „rămâne secretă pentru a proteja intimitatea celor implicați și pentru a limita tensiunile dintre Ducii de Sussex și Palat”. De asemenea, publicația a mai arătat și că persoanele implicate în acest scandal s-au arătat nemulțumite de faptul că investigația a fost „îngropată”.

Citește și:
Decizia radicală luată de Prințul William și Kate Middleton după Jubileul de Platină

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people