O nouă imagine cu Lilibet, fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle, a fost făcută publică

O nouă imagine cu Lilibet, fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle, a fost făcută publică odată cu aniversarea de un an a fetiței.

O nouă imagine cu Lilibet, fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle, a fost făcută publică

O nouă imagine cu Lilibet, fiica ducilor de Sussex, a fost făcută publică de familie cu ocazia aniversării de un an a fetiței, pe care aceasta și-a petrecut-o la Frogmore Cottage, fosta reședință oficială a Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

Noua imagine cu Lilibet vine în contextul în care fetița și-a petrecut prima zi de naștere alături de verii săi, în onoarea aniversării sale fiind organizată o petrecere relaxată în grădina reședinței. Familia prințului Harry s-a aflat recent în Marea Britanie, venită special pentru a celebra Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 96 de ani. Regina a sărbătorit alături de supușii săi cei 70 de ani în care s-a aflat la cârma Regatului Unit, printr-o serie de celebrări fastuoase. Aceasta a fost, totodată, și prima dată când Regina și-a întâlnit strănepoata, după ce Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle și privilegiile regale și s-au mutat în Statele Unite, cauzând o ruptură serioasă cu Casa Regală.

Această nouă imagine cu Lilibet a fost realizată de Misan Harriman, fotograf și prieten apropiat al părinților. Fotograful a fost prezent la petrecerea de tip picnic în cadrul căreia participanții s-au bucurat de tort, baloane și jocuri. Printre cei prezenți s-au numărat copiii cuplului Zara și Mike Tindall, Mia, lena și Lucas, dar și Savannah și Isla, fiicele lui Peter Philips. Fotograful a surprins imaginea oficială, în care este vizibil părul roșcat al micuței, care poartă o rochie bleu și o fundă albă.

Prima imagine cu Lilibet a fost făcută publică pe data de 23 decembrie anul trecut, unde fetița putea fi văzută alături de părinții ei și de fratele său mai mare, Archie. Prințul Harry și Meghan Markle nu au participat la toate ceremoniile dedicate Jubileului Reginei, aceștia întorcându-se în SUA cu un avion privat înainte de încheierea celebrărilor.

Citește și:
Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a în imagini de colecție (GALERIE FOTO)

Foto: Arhiva ELLE; Misan Harriman

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people