Regina Elisabeta a II-a a apărut la balconul Palatului Buckingham, cu ocazia Jubileului de Platină, alături de familia regală, dar fără Meghan Markle & Prințul Harry

Regina Elisabeta a II-a a salutat mulțimea de la balconul Palatului Buckingham, în prima zi de festivități a Jubileului de Platină.

Regina Elisabeta a II-a a apărut la balconul Palatului Buckingham, cu ocazia Jubileului de Platină, alături de familia regală, dar fără Meghan Markle & Prințul Harry

Regina Elisabeta a II-a a salutat mulțimea de la balconul Palatului Buckingham, unde zeci de mii de britanici își manifestau entuziasmaul pe străzi astăzi. CelebrărileJubileului de Platină, care marchează cei 70 de ani de domnie, au început joi și vor continua până pe 5 iunie.

Regina Elisabeta a II-a a salutat mulțimea de la balconul Palatului Buckingham

Regina Elisabeta a II-a a purtat broșa Gărzii și ținuta albastră a Angelei Kelly avută în portretul oficial al Jubileului de Platină lansat aseară și a salutat emoționată lumea de la balcon în această după-amiază după ce a sosit de laCastelul Windsor.Regina Elisabeta a II-a a fost primită cu căldură de oameni și a exclamat uimită: „Incredibil.”

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Membrii familiei regale participă la Trooping the Colour

Alți membri aiFamiliei Regaleau dat startul festivităților Trooping the Colour astăzi. Ducesa de Cambridge și cei trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, au salutat mulțimea entuziasmată din trăsura regală.

Meghan Markle s-a alăturat și ea sărbătorii. Aceasta a fost văzută alături de Savannah Phillips și Mia Tindall de la un balcon de la Horse Guards Parade. Trei trăsuri au plecat din fața Palatului Buckingham, transportând membri ai familiei regale pe The Mall în această dimineață, ducesa de Cornwall călătorind alături de Kate Middleton și copiii ei în prima trăsură. Prințul Charles, Prințul William și Prințesa Anne au mers pe cai în timpul procesiunii tradiționale cu trăsura care a părăsit palatul înaintea Trooping the Colour.

Regina Elisabeta a II-a este primul monarh din Marea Britanie care împlinește 70 de ani în serviciu

Regina Elisabeta a II-a a declarat că este „inspirată” de bunăvoința națiunii în momentul în care au început festivitățile pentru Jubileul său de Platină. Într-un mesaj emoționant, a mulțumit publicului pentru organizarea evenimentelor și a spus că vor fi create „multe amintiri fericite„. Milioane de oameni se pregătesc pentru petrecerile de stradă pentru a marca cei 70 de ani de domnie ai monarhului, în cele patru zile de sărbătoare.

Pe lângă sărbătorile comunitare din întreaga țară, există o serie de evenimente oficiale, începând cu parada Trooping the Colour de joi și terminând duminică cu un Jubilee Pageant în Londra. Regina Elisabeta a II-a va deveni primul monarh britanic care sărbătorește un Jubileu de Platină, după 70 de ani în serviciu. Celebrarea va avea loc între 2 și 5 iunie, fiind vorba despre 3,520 de evenimente publice și 3,514 petreceri în stradă. Astfel, Jubileul de Platină va fi marcat prin omagii, expoziții, concerte și concursuri de tot felul, în timp ce străzile sunt decorate pentru sărbătoare.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle s-au sărutat sub privirile spectatorilor de la turneul de polo din Santa Barbara

Foto: Arhiva ELLE

Vezi şi Palatul Buckingham – curiozități și obiective de vizitat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people